Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra fontos a lány magassága?
Figyelt kérdés
És ha igen hány centi legyen minimum?2016. dec. 28. 23:54
11/21 anonim válasza:
Attól ,hogy magas vagy még nem vagy erős.... Lehet 190cm vagy, de 110 kg vagy 52kg.
14/21 anonim válasza:
Most le leszek pontozva, de én 170, de inkább 173 alatt (lélektani határ a modelleknél) nem tudok nőként tekinteni egy lányra. Mondjuk elég sok +170-es csaj mászkál az utakon, szóval van választék bőven. Ettől függetlenül az alacsonyabb csajok is megtalálhatják a párjukat, csak akkor viszont nem hozzám hasonló magasabb (184) pasikra kell áhítozni. Persze tudom, hogy a magas férfiak vonzóbbak. Amúgy nagy általánosságban a haverjaim is ezen a véleményen vannak.
15/21 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon fontos, mert én is elég magas vagyok, és folyamatosan szóvá tette mindenki, így egy alacsonyabb lány mellett nem érezném jól magam a magasságkülönbség miatt.
Emiatt vagy emellett nagyon nagyon tetszik, ha egy lány igazán magas (185+), pusztán ez a tény rettentően el tud bűvölni :D
A minimum nálam is 175 körül van.
25/F
196cm
17/21 A kérdező kommentje:
Értem, 158 centi vagyok.
Nem vagyok nő?
2016. dec. 29. 15:39
18/21 Krukutyán Levente válasza:
Nyugi az vagy...
De kíváncsi vagyok neked egy pl. 160cm -es férfi férfi-e?
19/21 A kérdező kommentje:
18-as, nekem sosem volt kritérium a magasság!
Ismerkedtem már 160 centi körüli fiúval, de nem a magassága miatt nem jöttünk össze, hanem a jelleme miatt!
2016. dec. 29. 19:58
20/21 anonim válasza:
Nem fontos. Az aprótól a magasig nagyon szexik tudnak lenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!