Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra fontos a lány magassága?
Nem annyira, de azért ne legyen törpilla 150 cm-vel.
Én 180 vagyok, a lány minimum legyen 160. Bár már ez nekem nyaktörő játék lenne :D
Mi történt, hogy az utóbbi időben a csajok is elkezdtek ezen a magasságtémán lovagolni? Korábban is volt itt ilyen kérdés.
Tudom, hogy az én véleményem irreleváns lesz, de azért válaszolok hátha érdekel téged. Mivel én 170 vagyok, azért olyan 165/167-től már nem szerencsés, ha magasabb. De úgyis ezerszer inkább én leszek a szűk keresztmetszet ebből a szempontból, ezért is tök mindegy nekem. Akár lehet 173 is, ha őt nem zavarja az én magasságom, aminek az esélye elég erősen konvergál a 0-hoz. De gondolom te meg alacsony pasival nem jönnél össze ezért is írtam, hogy az én véleményem a te szempontból irreleváns.
"legalább ők is érezhetik, hogy egy nagy állat mellett nincs félnivalójuk, mert minden rosszakarót könnyedél eltapos, ha kell."
---
ípff, persze. Aztán majd este 11-kor szembe jön egy 165 centis "dzsunior", aki vesén vagy szíven szúr a 3000 forintodért és vége is a dalnak.
Akinek problémája van veled vagy az aktuális barátnőddel, azt hidd el nem fogja izgatni, hogy te mekkora vagy. :P
Persze ezt senkinek nem kívánom, csak a figyelmedet hívom fel arra, hogy a magasságod legfeljebb p***i nedvesítésre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!