Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A művészet és alkotói tevékenység túlságosan fontos nekem, pedig nagy szükségem lenne egy lány szeretetére, mit tegyek? 23F
Életem teljes egészsében a művészetek iránti szenvedélyem teszi ki, az egyik legnagyobb életcélom, hogy tehetséges művésszé fejlődjek.
Művészeti iskolába jártam, amióta az eszemet tudom, grafikus szerettem volna lenni. Teljesült az álmom, a munkám alapja a grafika és ez boldogsággal tölt el engem.
De annyira belefeledkeztem a rajzba, a grafikába, hogy elfeledkeztem arról, mennyire magányos is vagyok. Pedig az emberi kapcsolatok egy nagyon fontos dolog az életben.
Próbáltam összejönni olyan lányokkal, akiknek szintén mindene a rajz, de sajnos (nagyon sok esetben) igen zárkózottak voltak. Pedig tudom, nem lehetetlen a célom, hiszen sok olyan művész létezik, akinek szintén művész partnere van!
Próbálkoztam könyvtárakkal, kiállításokkal, kultúrális rendezvényekkel, de sajnos nem jártam sikerrel. Mit tudtok nekem javasolni, milyen helyeket, eseményeket?
"Életem teljes egészsében a művészetek iránti szenvedélyem teszi ki, "
akkor mit akarsz egy nőtől?
örüljön, hogy befuthat a második helyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!