Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mennyire fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire fontos, hogy egy lány elegánsan, szexisen öltözzön?

Figyelt kérdés

Csomó olyan csoporttársam van, akik vagy nem szépek, vagy kövérek is kicsit, teljesen átlagosan, sportosan öltözködnek, amolyan semmi nőiesség, és mégis évek óta barátjuk van. Én meg akárkivel összeakadok, mind olyan, hogy vagy látom rajta, hogy nem tetszem neki eléggé, ha farmer és póló van rajtam, vagy még szól is, hogy lehetnék csinosabb...

Hol vannak olyan srácok, akik nem ennyire felszínesek? ( Egyébként nekem tökre nem számítanak a pasik ruhái, nem ez a lényeg. )

2015. okt. 19. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem eléggé:( Én is odafigyelek az öltözködésemre. Na persze nem a legutóbbi párizsi divat szerint öltözködöm, és nem vagyok ilyen páwa köcsög sem, de kicsit elegánsabbra igyekszem venni a figurát. Szerintem ez nem túl nagy elvárás.
2015. okt. 19. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ez miért felszínesség? Az, hogy valaki milyen ruhákat vesz magára, a személyiségének, stílusának egy megnyilvánulása. És ha egy nő csinosan öltözik, van stílusérzéke, abból arra következtetek, hogy ad magára, igényes, míg ha nem... nos, abból az ellenkezőjére.

Felszínesség az, ha az ember pl. a márkát nézi a másikon, hogy minél drágább cuccai legyenek, de az nem, hogy kialakít egy kezdeti véleményt valakiről a megjlenése alapján.

Mondjuk írtad, hogy neked nem számítanak a pasik ruhái, így végülis korrekt, mert nem vársz el többet mástól, mint magadtól, de azt jobb, ha tudod, hogy az igényes férfiaknak általában fontos, hogy egy nő is igényes legyen.

2015. okt. 19. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
És mitől lesz valaki igényes meg stílusos? Nem igazán értem, ha valaki bakancsot hord rövidnadrághoz akkor az a saját stílusa nem? És ha valaki farmert meg pólót hord akkor az már igénytelen?
2015. okt. 19. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:

3-as: végülis jogos, lehet valakinek ez a stílusa. Viszont továbbra is, az emberről árulkodik valamennyire a stílusa, és egy lányról ez számomra olyasmit közvetít, ami nekem nem jön be.

Személy szerint nekem a csinosan, nőiesen öltözködő csajok tetszenek, és ezzel a többség így van.

2015. okt. 19. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét nemnél az tetszik ha az öltözéke elegáns, letisztult. Az én stílusom ilyen és szeritem sok férfinek bejön, ha egy nő csinosan, kívánatosan öltözködik.

Például ezek gyönyörűek:

Női

[link]

[link]

[link]

[link]

Férfi

[link]

[link]

[link]

[link]

Ugye, hogy szépek? :)

2015. okt. 19. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Lány vagyok ugyan, de szerintem nem a ruha határozza meg az embert. Sokkal fontosabb, hogy te jól érezd magad abban a ruhában, amiket hordasz, ne feszengj benne, és természetesen viselkedj.

Az én közelemben lévő pasikat simán hidegen hagyják a ruhák, nekem is tök jó pasijaim voltak/van. :) Én meg úgy öltözködök, ami állítólag nagyon gáz (női vélemények szerint): tornacipő, farmer, kardigán/garbó, dzseki, hidegben sapka. XD Szóval anti-nőiesség, de a pasik szerint amúgy is az a legfontosabb, hogy ruha nélkül milyen vagy. :P

2015. okt. 19. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

5-ös

Szerinted ki teheti meg, hogy így öltözzön a hétköznapokban?

Ezek alkalmi ruhák, te meg arról beszélsz, hogy az tetszik, ha valaki így öltözik.

Te kis fekete estélyiben mész le zsömléért a pékségig? El vagy varázsolva, még az angol királynő se hord ilyen ruhákat hétköznap.

2015. okt. 19. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat félreérthetően fogalmaztam.

Én se hétköznapokra gondoltam mikor ezeket a ruhákat linkeltem be. És eleve ezeket Magyaroszágon nem is nagyon lehet kapni. Csak példák voltak.

Viszont ezekhez hasonlatos(kissé egyszerűbb), elegáns ruhákat igenis lehet olcsón is venni hazánkban is. Igazából kosztümre és öltönyre gondoltam.

Köszönöm, hogy rávilágítottál a hibára. :)

2015. okt. 19. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:

ünnepi alkalmakkor legyél elegáns, hétköznap pedig viseld azt amiben jól érzed magad. Ha egy fiúnak igazán bejössz, nem fogja érdekelni milyen ruha van rajtad.

Ha meg azt várja elő hogy mindig szexisen öltözz, akkor lehet, hogy egy nagyképű barom, aki villogni akar mindenkinek, hogy milyen jó csaja van.

21/F

2015. okt. 19. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!