Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen külsővel 0 kihívás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen külsővel 0 kihívás a társkeresés 180 alatt is?

Figyelt kérdés
[link]
2016. dec. 27. 23:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Akkor lenne kamu, ha a kérdező azt mondaná, hogy ő van a fényképen. Nem állította...

Bizony, ilyen külsővel nem kihívás.

N22

2016. dec. 28. 07:57
 22/25 anonim ***** válasza:
74%

Az én párom 168 cm és még pocakja is van bár mostanában tesz ellene. 2 éve együtt vagyunk és mégis forog a föld. Annyira szánalmas ez a törpe vagyok utálnak a nők hiszti.

Ami a kérdést illeti szerintem nem nehéz neki. A feje tényleg nem valami "étvágygerjesztő" és nekem se szimpi de ha szombat este le megy a diszkóba tuti nem egyedül megy haza.

2016. dec. 28. 08:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Nálam nem, mert 1. ennek a srácnak enyhén meleges kinézete van 2. nem tetszenek az alacsony pasik, teljesen mindegy, hogy néznek ki.
2016. dec. 28. 13:19
 24/25 anonim ***** válasza:

Huhú, azok a combok! Amúgy nekem nem különösebben tetszik. A teste túl sok, az arca unszimpatikus. Valaki kérdezte, hogy akkor milyen pasi kell a nőknek, ha ez sem. Hát mindenkinek más! Ez benne a jó. De szerintem ez már a legtöbb nőnek túl izmos.

A kérdésre válaszolva, nem mindegy, hogy 180 alatt mennyivel. Mert 170cm-es férfi pl sokkal könnyeben talál csajt, mint 160cm-es.

2016. dec. 29. 16:05
 25/25 anonim ***** válasza:
6-os, bírom ezt a felfogást. Szerinted van egy szint, pl. ha nekem Brad Pitt nem tetszik - ami igaz -, akkor biztos válogatós vagyok. pedig lehet, hogy olyan tetszik, aki sokak szerint nála rosszabb.
2016. dec. 29. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!