Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/25 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy van egy réteg, akiket a többi réteg nagyobb eséllyel talál vobzóbbnak nem jelenti azt, hogy más típusú férfit/nőt ne találhasson attraktívnak. Ha így lenne, csak a "felső" rétegnek lennének párkapcsolataik, a többi embernek nem, tehát ez szubjektív. Az általad említett dagi és pattanásos embereknek is szokott párjuk lenni. Nyilván nehezebb és nem álmaik nője/férfije lesz külsőre, de ha a vonzalom megvan, ez lényegtelen.
12/25 anonim válasza:
Egyébként a vonzalom nagyrészt attól is függ, milyen érzelmeket váltasz ki egy nőből. Nyilván első pillantásra egy kigyúrt, jóképű srác nagy előnnyel indul, de ha nem tud magabiztosan kezdeményezni, két értelmes mondatot kinyögni, nulla humorérzéke van és nem képes erős érzelmeket kiváltani egy nőből, akkor max. néha hazaviszi egy-egy határozottabb nő, de abban sok öröme nem lesz egyiküknek sem. Persze ne legyen célja senkinek, hogy dagi pattanásos legyen, de kifogásokat sem kell keresni, csak mert valaki nem született görög félistennek.
13/25 anonim válasza:
Putyintól határozottabb ember nem kell, ő bejön nektek?
15/25 anonim válasza:
Rengeteg kiscsajnak bejön ez, de nekem az ostobaság sugárzik az arcából. Ettől függetlenül fenntartom a KAMU-t.
16/25 anonim válasza:
Mifasz kamu egy fényképen??? Jesszus, nektek komoly bajotok van a fejetekben.
17/25 anonim válasza:
Nekem Putyin bejön... viszont vele kapcsolatba kezdeni... na az lenne az igazi orosz rulett XD
18/25 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Egyrészt így az összkép, az első benyomás ha így tetszik az az volt, hogy nem szimpatikus. Másrészt nekem ez a kigyurtsag már túl sok. Inkább az átlagos, vagy nagyon "enyhén" izmos pasik tetszenek.
20/25 anonim válasza:
Nem. Arcra nem egy nőideál, és a nők többsége szóba sem áll 180 cm alatti férfiakkal. Csak a teste tetszene nekik, de az arc és a magasság fontosabb szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!