Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három gyerekes anyaként mennyi az esélyem?

Figyelt kérdés
25éves vagyok,három gyereket nevelek mennyi az esély rá, hogy találjak magamnak aki így elfogad?

2016. dec. 27. 21:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%

Hat nem akarlal elkeseriteni, de szerintem eleg keves.. Van aki abban a korban meg csak eppenhogy kpstolgatja az eletet es igy eltartani se tudna, mert nem lenne annyi keresete.

18f

2016. dec. 27. 21:51
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
első válaszoló nelegyél ba.rom,a krédezőnek nyilván 35 éves fószer kell,az elbirja majd tartani
2016. dec. 27. 21:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd a legfőbb baj nem az, hogy gyerekes vagy. Hanem az hogy a korunk béli férfiak többségének nincs, viszont szeretnének majd sajátot. De valószínűleg te már nem, és négy egyébként is már sok.

Aki meg gyerek ellenes, és soha nem akart, annak meg pláne kizárva, hogy veled összejöjjön. Még egyet csak-csak elviselne.

Igazából olyan ember mellett tudlak elképzelni, aki gyerek centrikus és elvált és a saját gyereke mellett nevelné a tiedét is. Más eshetőséget én nem nagyon látok. Aki valószínűleg már 30 feletti

27F

2016. dec. 27. 21:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
25 evesekre gondoltam.. Azok kozt is a java meg olyan amit irtam. De persze idosebbeknel meg hat akkor nyilvan oket a kulso fogja erdekelni meg ilyenek, de gondolom normalis kapcsolatot akarsz nem? Mondjuk ez fugg attol is szerintem mennyit keresel es hogy eltudod-e oket tartani, mert akkor nyilvan tobb kapu marad nyitva
2016. dec. 27. 21:56
 5/18 A legrosszabb ***** válasza:
66%
Engem tuti nem találnál meg.
2016. dec. 27. 22:00
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

10 évvel idősebb korosztályban keresgélj. Én 24 évesen tuti nem jönnék össze 3gyerekes anyával. Saját gyereket nehezen vállalnék, nem még majd egyszerre hármat :)

de ez egyéni vélemény. Szűk egyéve dolgozok (egyetem miatt), szóval összeteszem a kezem egy saját lakásért és egy tartós kapcsolatért. Gyerek meg majd később

25F

2016. dec. 27. 22:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

40 korul felette vannak azon ferfiak akiknek.mar nem kell gyerek mert van. oda jo leszel, csak 25 evesen tul fiatalok a gyerekek, gondolom 2-5 ev kozotti. azt meg idosebb ferfi se akarja eltartani.

kellemetlen

2016. dec. 27. 22:08
 8/18 anonim ***** válasza:
51%

Sok, még válogathatsz is, ha jól tartod magad és jó munkahelyed van. Regisztrálj fel a társkeresőre, szerencsére pont azok nem próbálkoznak majd nálad, akiket mindenki próbál lerázni. Egy otthonlakó gyermeklelkű munkanélküli szűz sem fog írni. A szexpartnerkeresők száma is csökkeni fog, nem mindenki dugna meg egy kötött idejű 3x szült nőt.

Csak azok írnak majd, akik életreszóló társat keresnek. 35 alattit simán találsz rengeteget, mindenféle értékkel, helyesek, sikeresek. De csak akkor, ha te is sok értékes dologgal rendelkezel. Stabil anyagi helyzet, rendezett viszony az exeddel, tervek, jó test, és életvidámság.

Tapasztalatból mondom.

2016. dec. 27. 22:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
40_es pasiknál lehet
2016. dec. 27. 22:26
 10/18 anonim ***** válasza:
6%

mivel itt kérdezed, eddig 0

Amennyiben jó módú lennél? Talán. Minden kapcsolatomat azért szakítottam meg mivel a nő csóró volt. Hiába túrják ki a férfit az ingatlanból amibe 1 forintot sem tettek. A volt férjek túlélésre játszanak, többnyire minimálbérre vannak bejelentve.

"találjak magamnak aki így elfogad?" Elfogadni még csak-csak. Eltartani négy koloncot némi szexért?

2016. dec. 27. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!