Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három gyerekes anyaként mennyi az esélyem?
Én 25 éves vagyok és kizárt dolognak tartom, hogy egy gyerekes nővel legyen kapcsolatom. Legfőképpen azért, mert szeretnék 1-2 saját gyereket, de az már neked, akkor a 4. vagy 5. gyerek lenne és azért a mai világban, 4-5 gyereket elég eltartani, ha normális életet szeretne nekik az ember. Ha egy gyereked lenne még elgondolkoztató lenne, de így...
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy alakult a helyzet, hogy 25 évesen 3 gyereket egyedül nevelsz.
Nem tudok százalékot saccolni, csak a személyes példámat. A húszas éveim második felében gyakorlatilag végig szingli voltam, fiatal, csinos, szép arcú, diplomás nőként, pedig nem volt nemhogy három, de egy gyerekem sem. Ekkoriban megismerkedtem egy harmincas, háromgyerekes nővel, akit akkortájt hagyott el a férje. Hasonló alkatú, szép arcú, szintén diplomás nőről beszélünk. Neki előbb lett kapcsolata, mint nekem.
Ennyit az esélyekről.
Ne parázz, meg ne "keress" - a túl görcsös, meg nem is vezet sehova.
Szexpartnert biztosan találsz, ha akarsz - rendeset is.
Társat is, miért is ne? Nyilván ne a húszas korosztályra gondolj, a gyerekek apja is valami hasonló éretlen kis pöts lehetett, szóval egy gyenge után minek még egy?
Én, nálad több gyerekes apaként is találtam jóval 50 felett, szóval, nem jelentene gondot a három gyereked - de hát mi meg szintén egy kölyökről ábrándozunk.
Ne ásd el magad - elég fiatal vagy a 3 gyerekhez, ezért elég hamar ki fogsz szabadulni a taposómalom nehezebbik részéből.
Szerintem csakszex-kapcsolat osszejohet, ha csinos vagy, szep arcu.
Tartos kapcsolat csak akkor, ha a gyerekeud mar nagyok lesznek. 3 gyerek nagyon sok. Sokan mondjak itt az idosebb, elvalt apukakat, de ott meg ax a gond, h 4-5 gyereket eltartani nagyon nehez, ahhoz rengeteget kell keresni es ha neked 25 evesen mar 3 gyereked van, akkor tuti h nincs szuper vegzettseged, nyelvtudaod, sok eves munkatapasztalatod. A jelentkezok hamar fel fogjak isnerni ezt es nem lesznek oda az otletert, h a megketesett penzuk elmenjen a sok gyerekre. Mas gyerekeire.
Találhatsz férfit magadnak,van esélyed!
ESélye mindenkinek van,de nem mindenkinél!
Ismerősi körömben vannak gyerekes anyukák is találtak társat,gyerekkel is! Ezen ne aggódj,ismerkedjél!Sok sikert!
Ha nem vagy válogatós, mindegy, csak a gyerekeket segítsen felnevelni alapon keresgélsz, akkor fogsz találni társat.
Ha szerelmes akarsz lenni, és olyan férfit keresel, akivel jó is lesz a kapcsolatod, akkor nem sok.
25 évesen három gyerek tényleg sok, és a korban hozzád illő férfiakat el fogja riasztani. A veled egykorú lányokhoz képest igen erős hátrányban vagy.
Egy idősebb férfinek lehet már az is imponál, hogy egy fiatal nőt sikerült felszednie, és egy darabig lehorgonyzik melletted, de nem biztos, hogy ez elég egy tartós kapcsolatra.
Az sem mindegy, milyen anyagi helyzetben vagy, mert valóban igaz, hogy ha anyagi támogatásra szorulsz, akkor nagyon sokan meg fognak futamodni, nézhetsz te ki akármilyen jól. Viszont erősen kétséges, hogy ilyen fiatalon mindent meg tudsz-e adni a gyerekeknek.
Ráadásul elég rendesen benne van a dologban az is, hogy sorozatos rossz döntések következménye, hogy most ebben a helyzetben vagy. Nem biztos, hogy pont az lenne a legjobb lépés, ha egyből párt akarsz keresni. De mivel semmit nem írtál magadról, és nem is válaszolsz, így elég nehéz bármit tanácsolni.
Mármint azon kívül, hogy reménykedni kell, hogy sikerülni fog egyszer párt találni, de ne erre alapozd a jövőd, hogy majd csak lesz melletted egy férfi hamarosan, aki támogatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!