Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Az álomnőtök 175 cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Az álomnőtök 175 cm alatt, vagy felett van?

Figyelt kérdés
Még ha beírnátok azt is hogy ti ezt milyen magasan mondjátok azt is nagyon megköszönném.
2016. dec. 27. 19:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%
#9: Miért, te mégis milyen magas vagy, hogy ez ekkora problémát okoz neked? Amúgy tévedsz, mert náluk a 175 (vagyis a magyar átlag) a lélektani határ (de legalábbis annyi hogy legyen tőlük pár centivel magasabb a pasi, ami teljesen érthető). Ennek pedig a hozzám hasonló genetikai hulladékok kivételével (170 vagyok) a túlnyomó többség eleget tud tenni. Szóval felesleges őket emiatt fikázni.
2016. dec. 27. 20:20
 12/25 Krukutyán Levente ***** válasza:
Nem ennek a függvénye az álom nő. Továbbá sem a mell méretnek, és a hátsó "méretének".
2016. dec. 27. 20:22
 13/25 Krukutyán Levente ***** válasza:
#11 Miért kell, hogy magasabb legyen? Ez miért evidens? Egy magas már nem jó? Nem értem, minden áron alább rendeltek akartok lenni ilyen téren (legalábbis aki erre vágyik)? Azt megértem, hogy ne legyen alacsonyabb, de azt is csak preferenciaként, nem kritériumként.
2016. dec. 27. 20:25
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
Hallod Levente? A nők gondolkodásában ne keress logikát, mert nincs. Persze tisztelet a kivételnek.
2016. dec. 27. 20:30
 15/25 anonim ***** válasza:
41%
ez egy cseppet se befolyásolja a dolgokat, mert nem ez ami számít F/23 189
2016. dec. 27. 20:37
 16/25 anonim ***** válasza:
155-168 cm között valahol.
2016. dec. 27. 20:39
 17/25 anonim ***** válasza:
34%
#13: Először is olvasd el újra a kommentemet, és rájössz, hogy pasi vagyok. :) Másrészt, tőled kérdezem, hogy neked nem lenne kényelmetlen, ha egymagas lennél a csajjal, de valahányszor akárcsak egy magasított csizmát (ami még csak nem is magassarkú) húzna a csaj, mondjuk télen, akkor egyből férfiként neked kellene nyújtózkodnod csókolózás közben. Szerintem ez atom ciki és qrva kellemetlen. De most sem írtad meg, hogy milyen magas vagy. 173/175 fölött szerintem egy pasinak sem lenne oka rinyálni. Azt megértem, hogy az én 170 centim egy csajnak sem vonzó, mert aránytalan a testalkatom, de a +175 cm nem olyan nagy követelmény, aminek a nagy többség ne tudna eleget tenni.
2016. dec. 27. 20:39
 18/25 anonim ***** válasza:
5%
Én 170 cm vagyok, tehát azért ennél magasabb ne nagyon legyen. Persze ez csak elméleti kérdés, mert ilyen alacsony férfi az alacsony nőknek sem kell.
2016. dec. 27. 20:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Az "álomnő" mindenképp alatta, mondjuk 170 alatt, mert én pont 175 vagyok. Nyilván ha olyan a lány, akkor 1-2 centi különbség engem nem zavar.
2016. dec. 27. 20:53
 20/25 mikeXxX ***** válasza:
Ha lehetne választani akkor alatta de ez kb 152. dolog ami esetleg számít egy párválasztásnál ! Typisch frauen logik !
2016. dec. 27. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!