Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
pl. rámír gyakorikérdéseken, kiderül, hogy értelmes, kiderül, hogy bevállalós, kiderül, hogy nem növény és közel lakik, ja és jól néz ki, meg tud főzni, hideg sört hozni a hűtőből, meg takarítani. :DD
ehhez csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy az értelmes és a hoz nekem sört a hűtőből kizárják egymást. választanod kellene a kettő közül.
Princess Presley
Őérte a fél karomat is odaadnám! Ilyen álomszép mosolya egy lánynak sincs!!!!
Egész nap el tudnám nézni!
28F
A google-ben kapcsoljátok ki a biztonságos keresést, mert akkor egy csomóképét ki sem adja a csajnak!
Pl ezt sem szerintem:
nekem nincsenek túl nagy elvárásaim, tisztában vagyok azzal hogy én 10/6.5-7 vagyok kb úgyhogy max 10/7.5el csajom lehet de inkább a 5-6.5 közti a nekem való
ne cigizzen, ne nagyon igyon szeszt, el lehessen vele hülyéskedni, de ugyanakkor ha kell komoly is tudjon lenni, szeresse a romantikát, legyen sport kedvelő, a kora mindegy 15-30 közt jó is :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!