Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a mondásról?

Figyelt kérdés

A férfiak mind egyformák, csak a nevük más.

19/L

2012. jún. 17. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezzel nem értek eggyet.Baromság és megalapozatlan.36N
2012. jún. 17. 20:23
 2/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy hülyeség, mint minden általánositás.
2012. jún. 17. 20:23
 3/15 anonim ***** válasza:

az, hogy aki ezt állítja, attól megkérdezném, hogy minek próbálta ki az összeset?

A férfiak pont annyira egyformák, mint a nők... hülyeség.. Hogyha a lány csak az ugyan olyan stílusú/beállítottságú pasikat keresi, akkor nyilván azt fogja gondolni..

2012. jún. 17. 20:24
 4/15 anonim ***** válasza:
Némelyik férfi mind egyforma!
2012. jún. 17. 20:25
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

,,Nekem az öregem az tanította, mielőtt rákotorták volna a földet, hogy nőnek csak akkor higgy, ha ló legel a sírján."

(Pluszpont és kalapemelés annak, aki tudja, melyik classic filmből idéztem)

2012. jún. 17. 20:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Harley Davidson és a Marlboro man!

("Jobb a tűzben égni, mint ázni a pisában!")

2012. jún. 17. 20:34
 7/15 anonim ***** válasza:

mint minden általánosítás ez is alaptalan indulatból kimondott baromság, aki meg így gondolja az ezzel minősíti magát.

egyébként akik "ebben hisznek" azoktól kérdezném: hogyha minden pasi ugyan olyan , miért kell végigpróbálni őket mégis?

2012. jún. 17. 20:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Nem értem miért kell mindig minden általánosítani...
2012. jún. 17. 20:44
 9/15 A kérdező kommentje:
Először is, nem én általánosítok,én megkérdeztem hogy ti hogy gondoljátok, de ezek szerint már ezen az oldalon sem lehet feltenni úgy egy értelmes kérdést, hogy ne lenne belőle probléma.
2012. jún. 17. 20:51
 10/15 anonim ***** válasza:

"Nekem az öregem az tanította, mielőtt rákotorták volna a földet, hogy nőnek csak akkor higgy, ha ló legel a sírján."

Maverick! :D

2012. jún. 17. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!