Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a mondásról?
A férfiak mind egyformák, csak a nevük más.
19/L
az, hogy aki ezt állítja, attól megkérdezném, hogy minek próbálta ki az összeset?
A férfiak pont annyira egyformák, mint a nők... hülyeség.. Hogyha a lány csak az ugyan olyan stílusú/beállítottságú pasikat keresi, akkor nyilván azt fogja gondolni..
,,Nekem az öregem az tanította, mielőtt rákotorták volna a földet, hogy nőnek csak akkor higgy, ha ló legel a sírján."
(Pluszpont és kalapemelés annak, aki tudja, melyik classic filmből idéztem)
Harley Davidson és a Marlboro man!
("Jobb a tűzben égni, mint ázni a pisában!")
mint minden általánosítás ez is alaptalan indulatból kimondott baromság, aki meg így gondolja az ezzel minősíti magát.
egyébként akik "ebben hisznek" azoktól kérdezném: hogyha minden pasi ugyan olyan , miért kell végigpróbálni őket mégis?
"Nekem az öregem az tanította, mielőtt rákotorták volna a földet, hogy nőnek csak akkor higgy, ha ló legel a sírján."
Maverick! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!