Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nevetséges ez? Az önismeret ilyen mértékű hiánya?
Néhány, az oldalon válaszoló férfi válaszát vettem alapul kérdésem kiírásakor.
Megfigyeltem, hogy:
- az alacsonyak szerint azért nincs barátnőjük, mert nem magasak. ("Hiába a jóképűség és a kisportolt test, meg a pénztárca.")
- a saját maguk szerint csúnyáknak szerintük azért nincs barátnőjük, mert nem jóképűek. ("Hiába a magasság, kisportolt test, pénztárca.")
- a túl vékony, vagy túl "mackós" férfiak szerint azért nincs barátnőjük, mert nem "kigyúrtak". ("Hiába a jóképűség, magasság, pénztárca.")
- a maguk szerint "csórók" szerint azért nincs barátnőjük, mert nincs saját házuk, drága autójuk. ("Hiába a jóképűség, magasság, kisportolt test.")
Aztán persze vannak ezek keverékei is, pl. egy csúnya-alacsony szerint csak ez a két tulajdonsága miatt nincs kapcsolatban.
Férfiak, akik így gondolkodtok! Ti tényleg azt hiszitek, hogy pont az az egy (vagy kettő, három) tulajdonság számít minden egyes nőnek, ami épp hiányzik?
Nem, ez úgy lenne, hogy te rám írsz. Ahogy olyan kérdés jön, ami ismerkedési szándékot feltételez, megmondom neked, hogy nem ismerkedem.
Nekem ugyanis van önkritikám, még facebook-on sincs képem. Az, hogy egész életemben nem kellettem senkinek ÉLŐBEN, arra enged következtetni, hogy képcsere felesleges.
Az meg, hogy valakinek annyira alacsony a színvonala, hogy csak lyuk kell neki, jó leszek én is, az nem az én társkeresési sikerem, hanem a másik igénytelensége.
Minden válaszolót, aki itt hisztizik, hogy rusnya, elképzeltem jóképű, gazdag, félistentestű Adonisznak.
És még így se kellene egyik sem, nem azért, mintha én olyan rohadt jó nő lennék, hogy válogassak, egyáltalán nem. Csak egy elvárásom van, hogy a férfi férfiként viselkedjen, és ne egy hisztis kis csődtömegként.
Pici vagyok, alacsony, és 50 kg, mégis férfiasabb vagyok (én! Nőként!) a legtöbb elkényeztetett málészájú rinyagépnél.
A férfi viselkedjen normálisan, ha ismerkedik, hiszen ebben az esetben én is nőként viselkedem, szeretném, ha valakinek a BARÁTNŐJE lehetnék, nem a megmentője, terapeutája, meg a pótanyja.
Lehet, hogy nyers, tudom, hogy én is tele vagyok hibákkal, amik miatt nincs most kapcsolatom. De nekem lesz, ha változtatok a jellemhibáimon (a testieken úgyse tudok), ti meg csak picsogjatok tovább.
"Ahogy olyan kérdés jön, ami ismerkedési szándékot feltételez, megmondom neked, hogy nem ismerkedem.
Nekem ugyanis van önkritikám, még facebook-on sincs képem."
Na akkor ne csodálkozz, hogy nem kezdeményeznek nálad (a jó pasik), hiszen mindent elkövetsz, hogy ne tegyék.
Igen, nem teszem ki az ocsmány fejemet sehova. Azt, ami élőben nem tetszett még senkinek.
Itt ez a lényeg. Ha élőben, amikor mindig velem van a fejem, nem próbálkozott senki, az egy jel. Miért csodálkoznék? Írtam, hogy nem akarok mást a rondaságommal büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!