Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nevetséges ez? Az önismeret ilyen mértékű hiánya?
Néhány, az oldalon válaszoló férfi válaszát vettem alapul kérdésem kiírásakor.
Megfigyeltem, hogy:
- az alacsonyak szerint azért nincs barátnőjük, mert nem magasak. ("Hiába a jóképűség és a kisportolt test, meg a pénztárca.")
- a saját maguk szerint csúnyáknak szerintük azért nincs barátnőjük, mert nem jóképűek. ("Hiába a magasság, kisportolt test, pénztárca.")
- a túl vékony, vagy túl "mackós" férfiak szerint azért nincs barátnőjük, mert nem "kigyúrtak". ("Hiába a jóképűség, magasság, pénztárca.")
- a maguk szerint "csórók" szerint azért nincs barátnőjük, mert nincs saját házuk, drága autójuk. ("Hiába a jóképűség, magasság, kisportolt test.")
Aztán persze vannak ezek keverékei is, pl. egy csúnya-alacsony szerint csak ez a két tulajdonsága miatt nincs kapcsolatban.
Férfiak, akik így gondolkodtok! Ti tényleg azt hiszitek, hogy pont az az egy (vagy kettő, három) tulajdonság számít minden egyes nőnek, ami épp hiányzik?
Pl. itt a 4-es, 5-ös válaszok jó példák erre, és nem az egyetlenek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Szerintem a helyzet a következő:
gazdag - passed
nem gazdag, de
magas, jóképű, izmos - passed
magas, jóképű, nem izmos - failed
magas, nem jóképű, izmos - failed
alacsony, jóképű, izmos - failed
Nem nevetséges. Akik nem találnak párt, vagy nehezen találnak, azok keresik az okot miért is van ez így. Elsősorban persze abból indulnak ki ami saját maguk véleménye szerint az ok lehet erre, és amit Ők maguk legnagyobb hiányosságának látnak.
Mi nők is így vagyunk ezzel.
Szerintem nem nevetséges. Szerintem inkább elszomorító, hogy kizárólag a MAGAS, JÓKÉPŰ, KIGYÚRT, TEHETŐS férfitulajdonságok vonzóak a nők 99%-ának szemében. Ti, nők nem fogjátok fel, hogy senki nem születik 196 centis magassággal, markáns arcszerkezettel, kiváló genetikával egy XII. kerületi burzsuj, atom gazdag családba.
És inkább az a nevetséges, hogy egy ilyen bicskanyitogató kérdést kiteszel bosszantva azokat a férfiakat, akik a nagybetűs tulajdonságok közül tetszőlegesen valamelyikkel nem rendelkezik, csakhogy a GYK-s nők az ujjukkal mutogatva jókat röhöghessenek rajtuk, mert egyébként a primitívségüknek köszönhetően tőlük nem sok minden telik ki. (Mondjuk kinézni sem nézek ki többet belőlük, de ez csak a saját szerény véleményem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!