Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nevetséges ez? Az önismeret ilyen mértékű hiánya?
Néhány, az oldalon válaszoló férfi válaszát vettem alapul kérdésem kiírásakor.
Megfigyeltem, hogy:
- az alacsonyak szerint azért nincs barátnőjük, mert nem magasak. ("Hiába a jóképűség és a kisportolt test, meg a pénztárca.")
- a saját maguk szerint csúnyáknak szerintük azért nincs barátnőjük, mert nem jóképűek. ("Hiába a magasság, kisportolt test, pénztárca.")
- a túl vékony, vagy túl "mackós" férfiak szerint azért nincs barátnőjük, mert nem "kigyúrtak". ("Hiába a jóképűség, magasság, pénztárca.")
- a maguk szerint "csórók" szerint azért nincs barátnőjük, mert nincs saját házuk, drága autójuk. ("Hiába a jóképűség, magasság, kisportolt test.")
Aztán persze vannak ezek keverékei is, pl. egy csúnya-alacsony szerint csak ez a két tulajdonsága miatt nincs kapcsolatban.
Férfiak, akik így gondolkodtok! Ti tényleg azt hiszitek, hogy pont az az egy (vagy kettő, három) tulajdonság számít minden egyes nőnek, ami épp hiányzik?
"Ostoba vagy, ha azt hiszed, MINDEN nőnél próbálkoznak. Statisztikailag lehetetlen."
Te vagy ostoba, ha szerinted ez lehetetlen. Egyrészt ha az öregasszonyokat nem számítjuk, több a férfi, mint a nő. Másrészt miért ne próbálkozhatna egy férfi több nőnél?
Persze a feminácizmus nálatok felülírja a józan észt, úgyhogy várom az újabb lepontozást.
A racionalitás hiánya az, hogy te eldöntöd, hogy minden nőnél próbálkoznak, és kész. Innentől nem lehet beszélgetni sem.
Utálom, ha mások a saját nyomorúságuk miatt meghazudtolnak.
"Hát nálam nem próbálkozott soha senki. Ez akkor is tény marad, ha hányásig hisztizel."
Elmondom, mi lenne, ha az itteni reakció helyett ismerkedni próbáltam volna veled. Írok, visszaírsz, írok, visszaírsz, tök jól elbeszélgetünk. Eljutunk odáig, hogy képet küldünk egymásnak. Hánysz egyet, és többé nem írsz vissza. Másnap egy másik kérdésnél újból leírod, hogy nálad soha nem próbálkozott senki. Számtalanszor találkoztam ezzel a jelenséggel, és kizárt, hogy pont te lennél kivétel.
"Hiába állítod, te sem jönnél össze olyan emberrel, aki nem tetszik."
Nem is összejönni kéne vele, hanem legalább emberszámba venni, emberként kezelni. Ha nálam próbálkozna be egy lány, aki nem tetszene, normális lennék vele. Amikor én próbálkoztam olyannál, akinek én nem tetszettem, konkrétan levegőnek nézett.
A végletes hülyéken kívül senki sem várja el, hogy összejöjjön vele bárki - de lehet, hogy még ők sem. A bánásmód a lényeg.
És nem, nem elfogadható kifogás, hogy akkor majd bunkózás lesz a vége, mert én speciel soha nem bunkóztam és soha nem adtam jelét, hogy azt tervezném, mégis úgy lettem látatlanban kezelve, mintha mégis.
Tehát az egész szituációból az jön le, hogy ha olyan próbálkozik nálatok, aki nektek nem jön be, azt nyugodtan szarba lehet nézni. Nemhogy nem férfi, de nem is ember számotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!