Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem nevetséges ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nevetséges ez? Az önismeret ilyen mértékű hiánya?

Figyelt kérdés

Néhány, az oldalon válaszoló férfi válaszát vettem alapul kérdésem kiírásakor.

Megfigyeltem, hogy:

- az alacsonyak szerint azért nincs barátnőjük, mert nem magasak. ("Hiába a jóképűség és a kisportolt test, meg a pénztárca.")

- a saját maguk szerint csúnyáknak szerintük azért nincs barátnőjük, mert nem jóképűek. ("Hiába a magasság, kisportolt test, pénztárca.")

- a túl vékony, vagy túl "mackós" férfiak szerint azért nincs barátnőjük, mert nem "kigyúrtak". ("Hiába a jóképűség, magasság, pénztárca.")

- a maguk szerint "csórók" szerint azért nincs barátnőjük, mert nincs saját házuk, drága autójuk. ("Hiába a jóképűség, magasság, kisportolt test.")

Aztán persze vannak ezek keverékei is, pl. egy csúnya-alacsony szerint csak ez a két tulajdonsága miatt nincs kapcsolatban.

Férfiak, akik így gondolkodtok! Ti tényleg azt hiszitek, hogy pont az az egy (vagy kettő, három) tulajdonság számít minden egyes nőnek, ami épp hiányzik?

2016. dec. 26. 17:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
51%

Az enyém annak jár, akit én választok. Ennyi.

Hiába állítod, te sem jönnél össze olyan emberrel, aki nem tetszik.

2016. dec. 26. 18:04
 12/34 anonim ***** válasza:
51%
#8 erre persze a megmondó emberek majd jönnek, és jól kioktatnak, hogy nem is akarod igazán, csak hozzáállás kérdése és lenne valakid. Persze, mert az csak így működik, hogy elhatározod, hogy jó képű leszel, és másnap reggel már úgy is kelsz fel, hogy kicserélték a képedet. Csajozáshoz igenis jól kell kinézni, kell jó beszélőkészség, ha ez nincs, akkor b...szhatni. Csak aki nem jár ebben a cipőben, sose fogja megérteni. Üdv, egy 31 éves sorstárs
2016. dec. 26. 18:04
 13/34 anonim ***** válasza:
0%
A felsoroltak közül mind elvárás a nők részéről. Persze ha eszméletlenül jól nézel ki, akkor nem baj, ha nem vagy nagyon gazdag, és ha a bőröd alatt is pénz van, akkor nem baj, ha nem nézel ki jól.
2016. dec. 26. 18:08
 14/34 anonim ***** válasza:
39%
Hol vannak ezek a gazdag pasik? És nem a 350 nettó, hanem az igazi gazdagok. Ennyi nem lehet belőlük.
2016. dec. 26. 18:10
 15/34 A legrosszabb ***** válasza:
2%
#11: És akit te választasz, az a MAGAS, JÓKÉPŰ, KIGYÚRT, TEHETŐS pasas. :D Kérlek, mesélj még...
2016. dec. 26. 18:10
 16/34 anonim ***** válasza:
75%
Nekem olyan nem jár. Soha senki nem próbálkozott nálam - nem, még ronda vagy dagadt pasik sem. Csúnya vagyok, csúnya testtel. Nem szidom mégsem a férfiakat. Nem vagyok olyan, aki csapkodja az asztalt, hogy tessék az ocsmány külsőmet szeretni.
2016. dec. 26. 18:14
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ha elnézzük azon nők nagy számát, akik minden téren hibátlan férfit keresnek és csak vele elégszenének meg (ahogy ők mondják, nincs egy normális pasi se), akkor ezért van benne valami, ha így érzik a férfiak.
2016. dec. 26. 18:15
 18/34 anonim ***** válasza:
82%

Egyeseknek már az is túl válogatós, aki hozzá illő társat keres és nem alkuszik meg az első jöttmenttel.

Egyébként volt már itt olyan - saját bevallása szerint - erősen túlsúlyos férfi, aki kizárólag csinos barátnővel lenne hajlandó megelégedni, és a túlsúlyos nőket elutasítja, ő viszont lefogyni nem hajlandó, őt fogadják el kövéren. Hát most erre mit lehet mondani?

2016. dec. 26. 18:35
 19/34 anonim ***** válasza:
13%

"Soha senki nem próbálkozott nálam - nem, még ronda vagy dagadt pasik sem."

Nem félsz, hogy leszakad a plafon?

2016. dec. 26. 18:46
 20/34 anonim ***** válasza:
82%
Ostoba vagy, ha azt hiszed, MINDEN nőnél próbálkoznak. Statisztikailag lehetetlen.
2016. dec. 26. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!