Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valakit meg a prostik se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit meg a prostik se vallalnak be a kulseje miatt erdemes neki folytatni a parkeresest?

Figyelt kérdés
3/3 elutasitas prostiktol es megszamlalhatatlan noktol.

2016. dec. 24. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

Ott már komoly gondok vannak!

Havonta egyszer járok prostikhoz!Engem még sose utasított vissza egy se!Pedig nem vagyok szép pasi!

2016. dec. 24. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Az olyan prosti szégyellje magát, hogy kenyéradó gazdáját elutasitja... Gondolom fizettél volna neki tisztességesen...
2016. dec. 24. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Először is sose szabad feladni! Lehdet majd idővel rátalálsz egy nőre, aki meglátja benned a szerelmét. Igaz, ha ronda vagy nagyon kicsi rá az esély, de nem reménytelen. Csak azt nem értem a prostik miért utasítottak el? Ők aztán tényleg mindenkit bevállalnak, persze csak ha van elég lovetta. Kb. Igaz minnél rondább vagy, annál többet kérnek. Aztán vannak olyan jóképű pasik, akinek még ők fizetnének egy menetért. A haverom volt egyszer, és azt mondta neki a lány, ez most grátisz volt. Nem akartam elhinni neki. A mocskos kis mázlista. Az ilyeneknek minden az ölükbe hullik. Lehet, hogy kicsit elhanyagoltad magad? Mert, ha valaki ronda de ápolt nem szoktak elutasítani, ha tud fizetni. Persze más kérdés az, ha ronda vagy akkor a munkalehetöségeid is korlátozottak. Amiből következik a kevés pénz. Ez hamarabb ad okot egy prostinak az elutasításhoz. Ha ronda ápolatlan csóró vagy, akkor még a prosti is elutasít.
2016. dec. 25. 09:56
 14/14 anonim ***** válasza:
41%

"Lehet majd idővel rátalálsz egy nőre, aki meglátja benned a szerelmét."

Már, ha van ilyen. Nincs rá garancia, hogy akad olyan... nő, aki elfogadná így. Bár ki tudja...

2016. dec. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!