Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőltetik olyan sokan (főleg ezen az oldalon) az internetes párkeresést? Miért nem értik meg, hogy valakinek nem tetszik ez az út?
Ha jól értem, személyes társkereséssel próbálkozol, de eddig nem jött össze, ezért írsz ki kérdést. Nos, akkor miért baj az, hogy mások, más tapasztalatok alapján már javasolnak? Ha kérdezel, akkor válaszolni fognak, és lehet, hogy nem azt, amit hallani szeretnél.
Amúgy azt gondolom az internetes társkeresésről, hogy egy lehetőség a sok közül. Nem az egyetlen, bár sokaknak az, például akik nem járnak olyan helyeken, olyan közegben, ahol lehet személyesen ismerkedni.
Tudod, teljesen igazad van. Ha személyesen szeretnél csak ismerkedni, akkor ismerkedj csak személyesen. Ha elsőre nem megy, próbálkozz tovább. Ha sokáig nem megy, próbálkozz keményebben, és sikert fogsz elérni. Ha ezután sem sikerül, akkor mi a fenének öltél bele annyi időt olyanba, amit nem lehet megcsinálni? :)
Egyébként nekem is sokkal jobban működik a személyes ismerkedés, annak ellenére hogy jó vagyok írásban. Szerintem az interneten lógó csajok egyszerűen idióták.
#8:
#7-es vagyok. Az a baj, hogy van egy elképzelésed a netes ismerkedéssel kapcsolatban, amit valahonnan hasra ütés szerűen elővettél és ezzel mentegeted magad. Viszont nem csináltad, nincs tapasztalatod. Én mint írtam ismerkedtem sikeresen neten. Mindig olyannal találkoztam már csak, akivel beszéltem eleget, beszéltem telefonon és cseréltünk képet, ne adj Isten kameráztunk. Egy-két kivételtől eltekintve minden randinak lett folytatása. A net nem egyenlő a vakrandival :-P Meg lehet ismerkedni eléggé előtte, hogy ne lőj nagyon mellé. Nálam akivel nem lett folytatás, az is inkább a körülmények miatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!