Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért erőltetik olyan sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőltetik olyan sokan (főleg ezen az oldalon) az internetes párkeresést? Miért nem értik meg, hogy valakinek nem tetszik ez az út?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék valakit, viszont személytelennek és izzadságszagúnak érzem neten az egészet, erre meg nagyon sokan azt mondják, hogy nem is akarom igazán, ha nem ragadok meg minden lehetőséget.
2016. máj. 6. 15:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
bármelyik randin csak annyit kell mondanod, h "bocsi, ez nem fog menni veled" és lelépsz. egyébként vicces, h interneten megkérdezed, h miért erőltetik a neten ismerkedést, mikor te élőben szeretnél. :D csak én érzek ebben egy kis hülyeséget? :D
2016. máj. 6. 17:41
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem értem a problémádat. Egy kérdést tettem fel, nem ismerkedni akarok itt sem.
2016. máj. 6. 17:46
 13/19 mikeXxX ***** válasza:
Talán mert nem mindenkinek van ideje a személyes ismerkedésre erre még nem gondoltál ?
2016. máj. 6. 17:50
 14/19 A kérdező kommentje:
mikeXxX: Tőlem az ismerkedik interneten, aki akar, de engem miért szólnak meg azért, ha nem akarok? Ezzel van bajom, nem mással.
2016. máj. 6. 17:52
 15/19 mikeXxX ***** válasza:
Az is tény viszont hogy így is eldobsz magadtól egy lehetőséget(talán ezért szólnak be neked ) na most kicsit beszélgetsz valakivel aztán ha szimpi randiztok ez nem egy halálos dolog szerintem .
2016. máj. 6. 18:07
 16/19 A kérdező kommentje:
De ebbe mi jogon szól bele bárki is, hogy én milyen lehetőséggel akarok érni és mivel nem?
2016. máj. 6. 18:13
 17/19 anonim ***** válasza:

Jogod van az internetes ismerkedést mellőzni, ez nem egy kötelező dolog. Itt ez egy interneten fórum, és aki itt válaszol, az állagban azért eltölt napi néhány órácskát a gép előtt. Közelebb áll hozzá ez a világ, így több ilyen válasz születhet, hogy ugyan miért ne akár itt is...

Barátom anno pl nem társkereső oldalon, hanem hot-dog-on ismerte meg a barátnőjét. Én pl annak idején egy facebook csoportba ismertem meg az egyik exemet, de hallottam olyan párról, aki a honfoglalón jött össze játék során. De pl az első barátnőm itt a gyk-n egyik tagjával veszítette el a szüzességét...

Szóval jogod van hozzá, hogy senkivel ne találkozz, aki bármilyen formában is neten ismernél meg. Nem követsz el vétket, egészségedre

2016. máj. 6. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:

A #17 hozzászóló vagyok, az hogy esetleg emiatt egyesek azt mondják beszűkült látóköröd van, nyitni kéne ide is mert mi van ha pont...

Ez is egy vélemény, el kell engedni a füled mellett ha nem érdekel. De szabad vélemény nyilvánítás van, mindenki elmondhatja amit gondol :)

2016. máj. 6. 18:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Nézd, ha egy ember már ott tart, hogy kérdést kell kiírnia egy nyilvános oldalon, mert gondjai vannak a párkereséssel, akkor igen, szerény véleményem szerint ez hiszti, hisz nem ragadott meg minden lehetőséget ami csak van, ugyanakkor panaszkodik, hogy nincs párja. Akinek gondjai vannak ezen a téren, az ne válogasson. Vagy ha válogat, akkor meg ne sírjon nyilvánosan, hogy nincs párja és akar magának, mert magát égeti.

Nekem édes mindegy megfogadja e bárki azt amit írok, én csak segíteni próbálok a javaslattal. Ha ezt valaki elutasítja, akkor az az ő baja.

Szíved joga elutasítani az internetes ismerkedést. Ha a magány jobban ízlik akkor hajrá.

2016. máj. 6. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!