Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőlteti mindenki ennyire görcsösen a párkeresést?
Nem erőlteti senki.
Az ember alapvetően társas lény.
Ezen kívül vannak olyan tipusú emberek, akik évekig simán elvannak társ nélkül. Mert ilyen a beállítottságuk, nincs rá igényük, stb. Őket talán irritálhatják a tárkeresős reklámok.
Viszont szerintem azért a legtöbb ember nehezen viseli az egyedüllétet (pl. én is), és szeretne társat találni magának. De a keresés az nem erőltetés.
Jó, csak ahogy elnéztem néhányan annyira rá vannak feszülve a témára mint Krisztus a keresztre.
Ha valaki ennyire görcsös, azt a potenciális partnerjelölt is megérzi és inkább negatív végeredményt ér el vele.
Igazából aki tudja, hogy simán szerezhet társat, az nem fogja erőltetni, hanem megvárja a lehető legjobbat és közben nézelődik, válogat, kalandozgat.
De aki olyan szarul néz ki mint pl. én, az jóhogy erőlteti, amikor 20+ évesen sem kapott még egy kedves szót sem a lányoktól. Frusztráló dolog ám, ha hiszed, ha nem.
4. Minden sikeres Férfi mögött egy nő áll" :D
Tehát én ebből azt a következtetést vonom le, ha van mondjuk egy Barátnője az illetőnek, akkor az már sikernek könyvelhető el. másrészről egy nő Többletet tudna adni, Pl önfejlesztésben segit, amitől kiegyensúlyozottabb lesz az illető, ki jön depresszióból. De pl látni embereket akik teljesen megváltoznak, az is annak tudható be, hogy kapcsolatban élnek, kijavitgatják egymást, végül társadalmilag elismert formát kapnak.
9-es, nem lesz kiegyensúlyozottabb az illető egy pár miatt, ha lelki gondjai vannak.
A depresszió, önértékelési hiány, féltékenység stb. akkor is megmarad ha az ember mellett van valaki.
Sőt még át is adja a másiknak, abból meg aztán csak a veszekedés lesz meg a baj, elkezdődnek a gondok.
Nehogy azt hidd, hogy egy párkapcsolat csak napos oldalból épül fel!
Az egyén a problémáit csak saját tudja megoldani, a párja nem, ő egy különálló ember.
Nem oldódik meg a párkapcsolattal semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!