Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőlteti mindenki ennyire görcsösen a párkeresést?

Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 15:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem oldódik meg a párkapcsolattal semmi!" Ez a te egyéni véleményed, de nem mindig van így.

Én úgy érzem minden volt kapcsolatom épített és segített abban, hogy az legyek, aki. És segítettek olyan problémákat megoldani, amire egyedül akkor még nem voltam képes. Ilyen volt egy pár hónapos depressziós fázis is, egy kis önértékelési probléma, egy kis bizalmi probléma és egyéb finomságok.

De természetesen nem minden kapcsolat építő és nem mindegyik boldog, de ha megfelelő embert talál az ember, abból sokat profitálhat, sokat segíthet.

A probléma tényleg ott kezdődik, ha bárkivel összejön az ember, csak hogy ne kelljen egyedül lennie.

22/N

2016. máj. 30. 17:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Mert magányosak és elvileg az ember társas lény, már aki! :)

Én sosem erőltettem, viszont volt/vannak olyan időszakaim, amikor azt érzem, hogy szeretnék egy barátot, akivel minden téren kiegészítjük egymást...

2016. máj. 30. 18:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Van, aki magányosnak érzi magát, és szeretne ezen változtatni. Nyilván az sem jó, ha túlzásba esünk, de ha csak lézengünk, hogy majdcsak lesz valami, ki tudja, mikor lesz az a majdcsak? Ha az embernek problémája van, akkor tegyen ellene. Plusz nem hiszem, hogy bárki is azt hinné, hogy majd _minden_ gondja megoldódik egy kapcsolattal, ezzel sem kell túlzásba esni.
2016. máj. 30. 19:25
 14/18 anonim ***** válasza:

"Nem oldódik meg a párkapcsolattal semmi!"

már hogyne oldódna meg ! van kivel és kiért élnie az embernek. van akit érdekel az életed, aki szeret, akinek fontos vagy. és van aki neked fontos....

ezek semmik?

2016. máj. 31. 08:50
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem, csak nem a párkapcsolattól kell várni a megváltást, ha olyan dolgok nyomasztanak, ami mástól független.
2016. máj. 31. 18:06
 16/18 anonim ***** válasza:

"ami mástól független"

a magány (ami nyomaszt) pont h nem független a párkapcstól.

2016. máj. 31. 18:43
 17/18 A kérdező kommentje:
És a magányon kívül nem létezik más, ami nyomhatja valakinek a lelkivilágát?
2016. máj. 31. 19:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Mondom mástól független...erre magány...értelmezd amit írtam!
2016. máj. 31. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!