Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi rendes, beleszületett ebbe az aljas világba, az miért marad egyedül és nem lesz senkije hosszabb távon akkor sem, ha megfelelő kinézetű?
Ez nálunk nőknél is ugyanígy van. Mert a legtöbben, tisztelet a kivételnek, nem a természetes és normális lányokat szeretik, hanem azt, akin 2 kiló smink van és nagyvilági életet él. Erre mondom én azt, hogy inkább egyedül, mint olyasvalakivel, aki nem becsül meg...
25/N
Rendesseg es tisztelettudas nem ereny, ahogyan az sem, hogy mosogatsz es takaritasz. Ezek alapveto dolgok, ahogyanaz atlagfizetes is.
Viszont az eleted sivar. Ha a kedvesemnek nincs mas szorakozasa csak en, az eleg gaz. Voltam ilyen kapcsolatban, a vege ott is szakitas volt mindig, bar en hamarabb leepitettem oket. Ha ezt egy randin nekem eloadnad, amit itt leirtal, akkor sirva menekulnek toled, mert sut rolad a motivalatlansag, es a nincs masom, de beerem ennyivel is-seg. Amivel nincs semmi baj. En is elegedett vagyok a fizummal, egy kezemen meg tudom szamolni, hogy hany baratnom van, de sportolok mellette, tanulok egy online tanfolyamon, vagy epp idegen nyelveken nezek filmet, hogy ne felejtsek. Eljarok ide-oda es olvasok. A Te talalasodban en igy neznek ki: "Atlagos 34 eves lany vagyok, rendes, tisztelettudo, atlagos keresettel. Megfozok es elmosogatok magam utan, es heti egyszer takaritok unalomuzokent, mert ugysem nyitja senki ram az ajtot. 4 baratom van, de alig talalkozunk, mert nekik fontosabb sajat csaladjuk. Neha eljarok sportolni, csak azert, hogy elussem az idot es legalabb talalkozzak emberekkel. Csak egy kedves fiut akarok, aki mindezt elfogadja."
Lenne kedved egy ilyen novel lenni? Ugye nem.
Ebből a válaszból számomra minden kiderült.
Igazságot akarsz? Elmondom: nem az a probléma veled, amit saját magad találsz ki, hogy "jaj szegény én, milyen f***a csávó vagyok, hogy főzők,mosok,takarítok, jófej vagyok mégsem kellek senkinek" nem vagy te papucs se...
Te egy önmagától elszállt bunkó vagy, akinek gondolom minden 2 kötőszava a b+g, ami az ilyen diplomás csajoknak is leesik egy bizonyos idő után, ezért lépnek le tőled. Nem azért mert nem vagy férfias, hanem mert alapból kiállhatatlan a stílusod.
Ahogy beszélsz a nőkről (meg gondolom ebből adódóan ahogy közlöd , ha valami nem ínyedre való) .. ebben minden benne van részemről. Igen, ez csak egy mondat, de annál inkább többet árul el rólad.
"Pedig volt közte papnő, tanárnő, jogász, mérnök. Tehát nem
semmirekellő nőkkel kezdtem soha."
Tehát neked semmirekellő mondjuk egy cukrász, egy irodista, egy árufeltöltő a tescoban, egy teljesen egyszerű, nem diplomás nő?
Igen. A válasz itt van.
Akárhogy is fogod ezt mosni, hogy félreértettem, nem így van. Tök őszintén leírtad azt, amit a szíved súgott.
Lehet a válaszod az, hogy te feltetted a mércét, mert ilyen olyan végzettségü vagy és ezáltal elvárod a párodtól is, hogy ilyen legyen... De tudod a jómodort azt biza nem adják a diploma mellé!
Na, még egy világfájdalmas marha, akinek a csúnya gonosz világ tönkreteszi az életét.
Figyi, nem tudom, mit akarsz te egyáltalán, de most írtad, hogy volt már nem egy csajod.
Akkor meg mi a probléma? Lesz is még nem egy, meg nem kettő, ilyen az élet, nem a világ a szar, hanem a te elvárásaid irreálisak.
Az sem világos, hogy vagány, vicces, kemény csávóktól tulajdonképpen mit is irigyelsz?
Merthogy nekik se tartanak tovább a kapcsolataik 1-2 évnél, vagy pár hónapnál.
Szóval sírdz hogy nem jó neked de nem teszel semmit a változásért, általánosítasz, és kvázi minden nőt hazugnak nézel. Nem, te abszolút nem vagy rendes, kedves, stb.
Ismerem az ilyen típusú pasikat, az első év tényleg tök jó együtt, a férfi érdeklődő, törődő, sok időt szán rám, kb rajong értem, aztán ez szép lassan átfordul abba, hogy irigykedik ha sikert érek el, napi szinten féltékenységi rohama van, csak mert szóbaálltam mással, követeli, hogy minden másodpercben vele foglalkozzak, hisztizik, duzzog, megsértődik. Mindeközben meg szomorkodik, hogy de hát ő milyen normális fickó, miért cseszik ki vele folyton az élet :(
Lehet persze, hogy ez a kérdezőre nem igaz, de a leírtak alapján csak ezek tudnak eszembe, volt már dolgom ilyen pasival, sikítva menekülnék.
Meg olyantól is, akinek erény a takarítás. Biztos hogy 12 fölött vagy, kérdező? Ha igen, akkor miért lenne nagy kunszt, hogy nem akarsz belepusztulni a saját retkedbe a házban? o.O
,,Tehát neked semmirekellő mondjuk egy cukrász, egy irodista, egy árufeltöltő a tescoban, egy teljesen egyszerű, nem diplomás nő? "
Nem ez a lényeg. Felőlem bármi lehet nő, ha rendes, tisztességes és dolgozik. Nem ezen volt a hangsúly. Csak én velük értettem meg magam jól, vagyis azt hittem.
" Vagyis nem találom azt a hasonlót."
Ezt érdemes szem előtt tartani, a többi csak picsogás.
Még nem találtad meg a hozzád illő nőt, pedig vannak akik pont ilyen férfiakra vágynak, legalábbis én nagyon remélem. Mert ha nem akkor én is bajban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!