Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi rendes, beleszületett ebbe az aljas világba, az miért marad egyedül és nem lesz senkije hosszabb távon akkor sem, ha megfelelő kinézetű?
Amikor hozzamentem a ferjemhez,a baratnom megkerdezte h miert o?Azt mondtam h azert szeretem mert jo ember (rendes).Megcsinalta uezeket mint te. Lett szep kis csaladunk mig egy szep napon el nem koltozott egy vad tinicsajhoz.Nem voltak baratai akivel megbeszelhette volna,nem volt hobbija amiben kielhette volna magat,nem voltak ambicioi hogy a munkajaban tobbre vigye es ez lekosse a folos energiait.Nem voltak otthon vitak,RENDES eletunk volt.Es a rendes kis eletunk egy ido utan unalmassa valt neki. A nok TOBBSEGE nem unalmasra vagyik.Azzal hogy valaki part valaszt,valahol egy eletstilust is valaszt maganak.A nagy kerdes h te mit kinalsz tobbet,mast mint a tobbi rendes ficko.
En is tudok fozni,mosni,takaritani,nalam ez alap es nem ereny.
Egyebkent h vigasztaljalak,igenis vannak olyan nok akiknek minden vagya egy normalis,dramaktol mentes elet egy kedves pasas mellett aki meg el is mosogat vacsi utan.Arra nincs tippem h h lehet oket kiszurni.
Az a gond, hogy mar a rovdike szoveg is annyira sotlan, hogy a rantottam elottem soert sikitozik. Az eletben meg gondolom ez meg inkabb felerosodik.
"Hiába főzök, mosok, takarítok stb, nem erény." - ez meg termeszetesen nem ereny. Felnott ember vagy. Alap hogy nem akarsz mocsokban elni konzervbabon tengodve.
#6 Azért szerintem kettőn áll a vásár.
"Nem voltak baratai akivel megbeszelhette volna,nem volt hobbija amiben kielhette volna magat,nem voltak ambicioi hogy a munkajaban tobbre vigye es ez lekosse a folos energiait"
A legnagyobb baj szerintem, hogy nem volt FELESÉGE(!), akire igazi nőként tekinthetett volna. Nyilván ő sem viselkedett férjként, valószínűleg mindketten hibáztatok.
Ha egy férfi és egy nő igazán szeretik egymást, akkor tökmindegy, h mennyi barátjuk, milyen hobbijuk, munkájuk van, az egész világ is összeesküdhet ellenük ,akkor sem fogják elhagyni egymást.
Rossz nőket választassz. Ennyire egyszerű.
Vagy valami hiba mégis van benned.. az a legrosszabb, mikor valaki tökéletesnek látja magát aztán mégsem az,és van egy olyan hibája ami felett baromira elsiklik.
Én nem tudom elhinni, hogy a leírtak alapján ne felelnél meg valakinek tartós kapcsra. Szerintem -a leírtak alapján- te egy olyan srác volnál, akivel érdemes ismerkedni annak, aki komoly partnert keres..
Biztos hogy van valami ami felett te elsiklassz, de a másiknak ezekszerint 1-2 év után/előbb olyannyira taszító, hogy inkább lelép tőled. Sosem kérdezted meg a partnereidet, hogy miért lett vége?
#8 jo csaj voltam es szerettem ot.Amiben en hibaztam h tul hosszura engedtem a porazt es elszakadt.Mindent megtettem azert a csaladert a lehetosegeimhez merten (20hos gyerek,7hos terhesseg es anyagi gondok egy altalunk adott kolcson miatt)
Egyebkent szerintem edeskeves h ket ember szereti egymast es ok vannak egymasnak mindig.Kellenek kulso impulzusok,igy ertettem a "nem voltak" felsorolast.
,,Sosem kérdezted meg a partnereidet, hogy miért lett vége?"
Te hallottál már nőt igazat mondani és nem olyat mondani, hogy meg ne sértse a férfit? Mert én csak ilyet hallottam minden nőtől, hogy nincs veled semmi baj, blabla bla, csak elmúltak az érzések stb. Tehát soha sem az igazat kapod egy nőtől, mondom ezt nagyon sok tapasztalattal a hátam mögött. Fontosabb nekik, hogy meg ne sértsék a férfit, mint az hogy az arcába vágják, hogy Te papucs vagy vagy valamit, ami igazi. Tehát én igazat soha nem kaptam. Pedig volt közte papnő, tanárnő, jogász, mérnök. Tehát nem semmirekellő nőkkel kezdtem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!