Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok, milyen pasit?
Figyelt kérdés
Olyat aki szeret titeket törődik veletek,az a hátránya,h van egy kisebb testi baja,valami van a kezével,és nem biztos,hogy így elfogadnátok,vagy pedig csak idő kellene hozzá megszokni vagy egy olyat aki helyes,nincs semmi baja,viszont kevésbé tudna szeretni.2016. dec. 18. 01:22
1/10 anonim válasza:
Ne add az ártatlant, tudom, hogy csak a pénzre mész. Tedd fel az eredeti kérdést, hogy a vastagabb bankszámlájút választanánk-e a normálisabb ellenében?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem pénzre megyek,ezt most komolyan más miatt írtam ki..
2016. dec. 18. 01:47
3/10 anonim válasza:
Van 2iserősöm, akiknek a kezével van baj, az egyiküknek 2ujja hiányzik, a másiknak a teljes kézfeje. Az első srác, most házasodott, a másiknak egy csodás kis családja van, van gyereke is. Szóval ne aggódj, hátrány, de nem lehetetlen így párt találni. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó,a pasiról.
2016. dec. 18. 01:53
5/10 anonim válasza:
Egy testi fogyatékost is lehet szeretni. Ha már két ember tulajdonságait mérlegelve akarsz választani, akkor már nem a szívedre hallgatsz, így tök mindegy melyiket választod, boldogtalan leszel vele. Ha valaki tetszik neked és vonzódsz hozzá, akkor elfogadod olyannak, amilyen és idővel összecsiszolódtok, és nem teszel fel ilyen buta kérdést.
De a kérdésedre válaszolva, egyiket se válaszd, keress egy harmadikat.
6/10 anonim válasza:
Azt választanám, amelyiket ÉN jobban szeretném!
7/10 anonim válasza:
Minden nő a másodikat választaná, mert az minden szempontból vonzóbb számukra.
9/10 anonim válasza:
Ha az első arcra tetszik és nem egy pocakos vagy extra vékony emberről van szó akkor őt választanám. Kisebb testi baj nem hátrány számomra, ha egyébként vonzó a külseje. Tehát nekem számít a külső, merthát az ember hogy feküdjön le olyannal akihez nem vonzódik fizikailag? Én az érintését se venném szívesen... de nem csak ez számít. Hiszen érzelmel nélkül se lennék együtt valakivel,csak mert helyes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!