Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik pasit választanátok? 27n

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit választanátok? 27n

Figyelt kérdés

- korban hozzám illő, helyes, jó kiállású férfi, aki régóta nagy szerepet töltött be az életemben, úgy érzem, ha ő ott van az életem nem mehet rossz irányba. Szexuálisan nagyon felkelti az érdeklődésemet, és mindenről eltereli a figyelmemet, vele teljesen kizrázok mindent. Vannak így is rossz dolgok, de úgy érzem az életem rólam szól, értem mi miért történik. De nem megbízható, nem lehet rá számítani és nem akar gyereket. Nem vagyok benne biztos, hogy fontos vagyok neki. A szülei társaságában idegennek érzem magam, egy kicsit ő is lenézi a szüleimet.

- nálam 3,5 évvel fiatalabb. Lehet rá számítani bármikor, benne bíztam meg a legjobban, sosem lépne félre. Lelki társak vagyunk, bár vannak ellentétek, amiket nagyon nehezen tudunk összeegyeztetni, szoktunk vitázni. Emiatt nagyon sok kérdés merül fel bennem, hogy egymásnak vagyunk-e teremtve. Nagyon fontos vagyok neki. Hiányzik, ha nincs velem. Megszínesíti az életem. De azt , hogy ő milyen sokat jelent az életemben, csak akkor látom, ha egy kicsit eltávolodunk. A szülei olyanok számomra, mintha az enyémek lennének, és az én szüleim is olyanok neki. Ő is helyes, már egy kicsit mackós.

2016. jan. 23. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Amelyikbe szerelmes vagyok.
2016. jan. 23. 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Az elsőt kizárnám az utolsó mondatok miatt.

A másodikon szerintem lehet változtatni, amihez persze mind a ketten kelletek.

A korkülönbség meg szvsz elég csekély, nem tinik vagytok már.

2016. jan. 23. 12:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne hari de egyiket sem...Az első ahogy én olvasom nem viszonozza az érzéseidet, erre egy kapcsolatot építeni nem lehet. A második meg cuki, meg megbízható meg minden, de nem érzek a részedről olyan húde nagy szerelmet az irányába...így erre sem lehet kapcsolatot építeni..Annyi hal úszkál még a tengerben drága, és olyan fiatal vagy..Ne érd be fél megoldásokkal, ennél többet érsz <3 L/28
2016. jan. 23. 13:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem olvasom el a leírást, mert nem látom értelmét.

Előbb ismerd meg a másikat és utána döntsél. Vagy már elég idős ahhoz szerintem, hogy el tudd dönteni, hogy számodra melyik az ideális párjelölt és ehhez nem kell a másik véleményét kérned (hogy akkor én melyiket választanám, hisz nem én döntök, hanem te!!!), mert ha kéred, akkor az azt jelenti, hogy döntésképtelen, bizonytalan és éretlen vagy.

2016. jan. 23. 13:02
 5/11 A kérdező kommentje:
4# érdekelne a ti véleményetek is. Azért nem tudok dönteni, mert annyit gondolkoztam rajta
2016. jan. 23. 13:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Miért érdekel a mi véleményünk? A mi véleményünk majd befolyással lesz a te döntésedre? Ha igen, akkor befolyásolható vagy, plusz tényleg döntésképtelen is, mert a saját életedről képtelen vagy egyedül dönteni!

Ez viszont bocsi, de gáz ennyi idősen!

2016. jan. 23. 13:09
 7/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
Ha sokat kell rajta gondolkozni akkor sajnos, még nem jött el az a pasi akire neked igazán szükséged van.
2016. jan. 23. 13:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha gondolkodni kell rajta akkor egyiket se.
2016. jan. 23. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgyis azt fogod választani, amelyik jobban néz ki. Ha egyforma jól néznek ki, akkor pedig az elsőt, mert ő linkebb, megbízhatatlanabb.
2016. jan. 23. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:

A masodikat, mert megbizhato. Ha a szuloi hatter hasonlo, az a kapcsolat nagy valoszinuseggel jol fog mukodni.

N

2016. jan. 23. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!