Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanátok ezek közül?
Hülye kérdés, tudom, de nagyon érdekelnének vélemények. Mindenki próbálja beleképzelni magát ebbe a helyzetbe, 18-19 éves lányként
1.: 21 éves francia srác. A származása azért lényeg, mert ott is él, tehát ez távkapcsolat lenne addig, amíg valamelyik fél nem tudna mondjuk költözködni a másikhoz. (ez pedig 2-3 év biztos) Külsőleg is nagyon imponáló, és laza, jófej, "művészlélek" srác, olyan, aki haver is tudna lenni amellett, hogy partner.
2.: pedig a szöges ellentétje, pontosan 2x annyi idős. (viszont nem francia:) ) Külsőre olyan, hogy -mindenki képzelje ide a személyes álompasiját-a főhősünk tökéletes ideálja, olyan szavakat tudnék használni, hogy bugyiszaggató, szívtipró, stb.:) Belsőre olyan "latinos", nagyon szenvedélyes, nagyon romantikus pasi.
Persze személyes sztori van a dolog mögött, de talán ha mindenki beleképzeli magát a helyzetbe, akkor könnyebb átlátni a dolgokat :) köszönöm előre is.
42 sztem már sok
de én 2-3 évig nem bírnám szex nélkül, ettöl függetlenül lehet a franciával tartani a kapcsolatot
Valahogy nekem mindkettőtől a hideg futkos a hátamon.. :D
Remélem a 2. nem olyan magyarosan latinosan olaszos..:D
Amúgy ha 2 pasi közül nem tudsz választani akkor tippre azt mondanám, hogy egyiket se... ha nem tud annyit, hogy más pasi meg se forduljon a fejedben akkor szerintem inkább ne húzzátok egymás idejét.
1 : nem arról van szó, hogy nem lenne szex, nyilván én is mennék ki néha, meg jönne ő is hozzám, csak na, mégis...
2 : nem, nem olyan :D Spanyol nyelvterületen élt majdnem 10 évig, és ráragadt ez a dolog, de nem olyan "cigányosan" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!