Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik pasit választanátok? (leírás, nem kép)
Figyelt kérdés
van kettő. Az egyik szerintetek nagyon helyes, mosolygós, hamar rácuppannátok, viszont kicsit "töketlen", magabizonytalan.
A másik kitartóbb, amúgy be is jövős nektek, de csak picit. Jobbnak tartjátok az átlagnál, belülről jobban ismeritek, tudjátok, hogy ő azért más, ő nőként kezelne.
2015. dec. 2. 22:21
2/12 anonim válasza:
Én mindkét leírásból hiányoltam valamit, így egyik sem :D Az elsőről csak annyi derül ki, ami a belsőre utal, hogy nem rámenős, a másodiknál ugyanez, csak az ellenkezője, na meg hogy jobban ismerem..Ezek alapján bőven lehet mindkettő.
4/12 A kérdező kommentje:
én igazából arra akartam kijönni, hogy azért, mert az egyik "rondább", mint a "másik", attól még a belső, vagy egyéb dolgok még kihozhatják nyertesnek?
2015. dec. 2. 23:30
5/12 anonim válasza:
A masodikat. Talpraesett legyen. Nem baj, ha ronda. Attol meg vonzodhatsz hozza! En is igy valasztok egy ideje.
N
6/12 A kérdező kommentje:
őőő, bocsánat, én vagyok a 2., és pasi :)
2015. dec. 3. 00:23
7/12 anonim válasza:
Mindenképp a második férfit. Utálom a töketlen papucsokat :D Lehet szeleburdi az Aranyos de kérem, a töketlenség más kategória...
9/12 anonim válasza:
kevés az infó, de ennyi alapján a 2-at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!