Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos ha emiatt megszakitom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha emiatt megszakitom sorban minden kezdödö kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Elöfordul h tarskeresöben ismerkedem , akad idönkent valaki akivel hosszabb chattelesbe, videozasba bonyolodom.

Mondjuk par napig " ismerkedem". Kikötesem h csak szinglit keresek.

A pasi mondja h az , nagyon egyedul van elvalt stb de erdekes h szombat delutan ezek a szinglik mind eltünnek ugy ertem nem irnak hivnak mar intezniven , , utana elölerulnek valami atlatszo hazugsaggal h epp szombaton valami halaszthatatlan akadt stb , szerintem nem szinglik !

Aki a szombatjat van kivel töltse az nem szingli , söt az en szememben ez komoly kapcsolat ha hetvege legfontosabb estejet egyutt töltik , akkor is ha csak azt .

Persze tagadnak es mondjuk nem is igazan tartoznak magyarazattal , de utalom ahazugsagot mert javan egy szexkapcsolatom is akar , akkor nem hazudok h szingli vagyok hanem azt mondom h van egy kapcsolatom , de nem komoly.

Sajnos mindenki hazudik.

Hozzateszem h a korosztaly akivel en tartom a kapcsolatot , nem diszkozos mert 40-50 evesek, legtöbbje gyereke felnött es nincs is mindenkinek.

En ilyenkor megszakitom a kapcsolatot ,meg mielött talalkara sor kerulne .

Szerintetek igazam van ????

2016. dec. 18. 00:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs igazad. Ilyen hozzáállással sosem találsz senkit és meg is érdemled. A modorodon pedig változtatnék a helyedben, különben ne csodálkozz, hogy eltűnnek a közeledből a férfiak..
2016. dec. 18. 13:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Nincs. Azt meg fogadd meg, amit az előttem szólók mondtak! A modorodon lenne mit csiszolni, eléggé bicskanyitogató. Normális férfit sosem fogsz találni.
2016. dec. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!