Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha emiatt megszakitom sorban minden kezdödö kapcsolatom?
Elöfordul h tarskeresöben ismerkedem , akad idönkent valaki akivel hosszabb chattelesbe, videozasba bonyolodom.
Mondjuk par napig " ismerkedem". Kikötesem h csak szinglit keresek.
A pasi mondja h az , nagyon egyedul van elvalt stb de erdekes h szombat delutan ezek a szinglik mind eltünnek ugy ertem nem irnak hivnak mar intezniven , , utana elölerulnek valami atlatszo hazugsaggal h epp szombaton valami halaszthatatlan akadt stb , szerintem nem szinglik !
Aki a szombatjat van kivel töltse az nem szingli , söt az en szememben ez komoly kapcsolat ha hetvege legfontosabb estejet egyutt töltik , akkor is ha csak azt .
Persze tagadnak es mondjuk nem is igazan tartoznak magyarazattal , de utalom ahazugsagot mert javan egy szexkapcsolatom is akar , akkor nem hazudok h szingli vagyok hanem azt mondom h van egy kapcsolatom , de nem komoly.
Sajnos mindenki hazudik.
Hozzateszem h a korosztaly akivel en tartom a kapcsolatot , nem diszkozos mert 40-50 evesek, legtöbbje gyereke felnött es nincs is mindenkinek.
En ilyenkor megszakitom a kapcsolatot ,meg mielött talalkara sor kerulne .
Szerintetek igazam van ????
Nem mindegy neked ? Ez volt a kerdesem ?
Tanulj meg valaszolni a feltett kerdesre .
Szar az emberismereted, ha nem tudod eldönteni ki hazudik és ki nem, ezért azt mondod, hogy mindenki hazudik, és így lelépsz.
Nem jogos... Inkább csak arról tanúskodik, hogy fogalmad sincs mit csinálsz és ennyi erővel még azok is átvághatnak, akik amúgy nem is akartak.
Hát ilyen felfogással és mondorral legalabb megkíméled őket magadtól.
Ne haragudj de nem mindenkinek annyi az élete hogy egész nap el chatelgessen.
Van szociális élete az embernek család, barát, munka, hobbi, pihenés, kikapcsolódás.
Kicsit változtatni kellene a felfogasodon mert ez így elég szánalmas és gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!