Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év felett barátnőt találni úgy, hogy még nem volt kapcsolatom tényleg olyan nehéz, mint sokan mondják?
Olyanokat hallottam, hogy ha 25 felett talál egy férfi barátnőt és kiderül, hogy még nem volt kapcsolata akkor a nő azt szűri le az egészből, hogy komoly baj van a férfival és emiatt kiszeret belőle.
Azt is olvastam, hogy 25 év feletti férfiként csak olyan nem foglalt nők közül lehet válogatni akiket elhagyott a párjuk és rajtuk maradt egy gyerek. Ezt mondjuk hülyeségnek tartom, mert már nagyon kevesen szülnek gyereket a fiatal nők.
"A lényeg kimaradt, az hogy szexuálisan mennyire tapasztalt."
Semennyire.
ezért nem kell játszani az őszinte lovagot és minden kérdésre az igazat mondani. Kamuzz be egy kapcsolatot azt kész.. ő is ugyanúgy kamuzni fog a múltjáról elhiheted!
"már nagyon kevesen szülnek gyereket a fiatal nők"
én ezt nem így látom. Női osztály és évfolyamtársaim 90%a már lebabázott és még nem töltötte be a 30at.
Kamuzni szoktam, csak már simán a csókolózásnál kiderülhet, hogy mennyire tapasztalatlan vagyok. Az lenne az ideális, ha egészen addig le tudnám tagadni, ameddig eljutok az ágyig.
Most lehet röhögni, hogy álmodozok, hogy valaha is lefekszem valakivel, de nem érdekel. Ez is az élet része és nagyon bosszant, hogy még mindig nem jött össze. A pénz nem boldogít önmagában.
Pletykák szerint a nagyon gáz srácokat még a prostik is elhajtják... Innentől kezdve egy hétköznapi nőnél pláne nincs esély sajnos...
egy sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!