Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne kapcsolatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kapcsolatom, ha rondának látom magam?

Figyelt kérdés

Flörtölni sem merek, mert attól tartok, hogy akire a buszon rámosolygom, magában kiröhög, hogy "mit akar ez tőlem"?

Talán évente, ha 2x leszólítanak, bár lehet, hogy ehhez bátrabban kellene szemeznem.

Még nem volt rendes kapcsolatom, a társkeresőkbe belefásultam. Mindig, mindenki a valóságnál jobbnak mutatja magát, (ami persze teljesen természetes :)), de emiatt csalódások sorozata a személyes találkozás.

A környezetemben nincs szóba jöhető férfi kapcsolat szempontjából. :( ezért gondoltam, hogy a flörtölésre kellene rágyúrnom, de kb. 0 önbizalommal ez nem igazán tűnik lehetségesnek.

Van valami tanácsotok, ötletetek?

23/N

2016. dec. 7. 01:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy csak te nem találod magad vonzónak ezért nincs önbizalmad. Mindenkinek vannak "erősségei". Ezekkel kell foglalkoznod inkább. Valami vonzó biztosan van benned. A szemed, a szád, az alakod, a hajad... Engedd, hogy észrevegyék benned ezeket.
2016. dec. 7. 01:34
 2/7 anonim ***** válasza:
És egy flörtöt akár itt is el lehet kezdeni! ;-)
2016. dec. 7. 01:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyat nem mondunk egy nőre, hogy ronda, inkább azt, hogy milyen érdekes az arca. Lehet, hogy te ezt gondolod, másnak még lehetsz szép. Akkor válik rondává egy ember, amikor maga alá gyűri a depresszió. Hogy kezdődik? Iskolában kiközösítenek, senki nem szeret, otthon is bántanak, aztán, ronda vagyok, bárcsak meghalnék, stb. Így megy tönkre egy ember. Ez meg kiül az arcára. Minden nő elkel. Sok sikert.
2016. dec. 7. 08:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Karlowy, leírtad az életem... :'D 14 éves koromig bántalmaztak otthon.
2016. dec. 7. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Drága babám, szeretettel ölellek! Csak az a baj, hogy ilyen háttérrel, az ember már feleslegesnek, értéktelennek gondolja magát. Rossz énképe lesz felnőtt korára, azaz megnyomorított emberek lesznek ennek hatására. Sajnos mindennaposak az ilyenek. Hallgass Poppert, Feldmárt, stb.

Sok puszi.

2016. dec. 7. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Írj nekem
2016. dec. 7. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Fedd fel lelked köntösének mivoltát egy fényképpel privátban. :D Majd én segítek neked, hogy min ávltoztass, már ha kell!
2016. dec. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!