Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni a sorozatos visszautasítást férfiként?
Az a cél hogy komoly kapcsolatot, társat találjon a férfi. Ennek érdekében próbálkozik is lányoknál, nőknél. De sorozatosan az jön vissza hogy nem elég amit csinál, vagy nem elég jó. Egy idő után teljesen maga alá temeti az egész dolog, és elveszi a kedvet az egésztől, már a sokadik visszautasítástól, és nem csak azért mert a férfival gondok vannak, hanem azért is mert a lány mást keres, vagy épp ő nem akar semmit, el van, vagy van barátja.
Szokták azt mondani hogy az ember megedződik valamiben, minél többet csinálja annál jobban elviseli a fájdalmat. De Ennél a helyzetnél ez valahogy nem érvényes.. Valahogy mindig olyan mintha egyre távolabb vinné az egésztől, egyre nehezebb, és egyre inkább elveszi a kedvet az egész ismerkedéstől.
Pl ismerkedésben az is meg kerülhetetlen dolog, hogy belemenni részletekbe, ahol több idő el telik, a lány is először mond minden szépet, jót, úgy tűnik mintha komolyan gondolná, komolyan indul, elég hitelesnek tűnik minden, egy idő után ha a férfi lépne a témában, hogy még közelebb kerüljön, akkor van Női részről a hárítás, hogy nem tudja, vagy nem akar semmit, vagy ígérgeti a találkozót de végül nem lesz semmi. így az egész addig eljutott kapcsolat, beszélgetés semmit nem számított. Vagy számított?? Jelek nem ezt mutatják.
Szóval, mindig belemenve egy ilyen "élménybe" ahol végülis a lány azt mondja hogy nem, egyre inkább elveszi a férfi kedvét az egész ismerkedéstől, bizalmát a nőktől..
Hogy lehet ezt így kibírni?? Hogy lehet hogy az embert kicsit se viselje meg ez a dolog, és úgy fogja fel egy ilyen mélyreható beszélgetést, hogy az semmi nem volt?
OFF: mar nekem fajt végig olvasni az a tömény rosszindulat es megkeseredettség amit a 14-es leírt borzalmas..
Kérdező: elegge, rebuszokban beszélsz. Amikor ilyen helyzet van, mindig gondolj bele, másoknak meg rosszabb. Amikor en voltam társkeresőn akkor alig kaptam választ, az sem volt pozitív. Pedig nem vagyok csúnya, igy inkabb a szociális körömet bővítettem, es igy ismerkedtem ujjabb hölgyekkel, mert a társkereső egy csapda a nőknek. Annyi levelet es bokot kapnak, hogy az egojuk a plafonon, es csak a herceggel hajlandók randizni, tartós kapcsolatot kialakítani. Aki normalis, az egy maximum ket heten belul mar ott sincs. Levelez 3-4 sráccal komolyabban majd találkozik 1-2vel.
Igen amugy jol írod, ezét re rosszabb, mert azt érzed, hogy oda sem voltal eleg jo. Egy kis biztatás, hogy a másik nőnek se adják igazat, aki szerint a megfelelő nőnél kell kezdeményezni.
Tegyük fel egy kis városban élsz, a celcsoportod a 20-35 eves nők. A városban ahol laksz van belőlük kb 1000 db. Hányat tartasz vonzónak mondjuk 700-at mert nem vagy nagyon válogatós. Ebből vonjuk le a 400-at (de lehet itt is nagy vonalú vagyok), akiknek van barátjuk, párkapcsolatban élnek. A 300 szinglibol, 100 nem akar jelenleg párkapcsolatot. Marad ket száz aki szeretne párkapcsolatot. Ebből kb 150-nek bejossz külsőre vagyis nem csak barátzónaba tesz be. Ebből 100 no hajlandó veled elmenni randira a többinél a nem rossz/talan kategóriába fogsz tartozni. A száz nőből kb 50 lesz akivel jol egymásra tudtok hangolódni, es lesz második harmadik randi, ebből kb 20-30 lesz akivel tartós kapcsolatot tudsz kialakítani. Szoval, hogy megtalálod azt a 20-30-at az ezerből, ezert sokat kell dolgozni.
Kedves kérdező!
Férfiként és volt sorstársként azt tudom tanácsolni, hogy rohadtul ne add fel. Nekem a netes társkeresés jött be. Fent voltam 5 oldalon, ebből 3at fizettem is. Több, mint 100 lánynak kellett írnom, hogy találjak párat, aki közül volt 1 aki nekem is tetszik és értelmes is.
Ott vár egy csomó magányos lány, hogy megtaláld. Igaz, ezeknek a többsége elbassza, mert elutasít mondvacsinált okkal. Viszont ez neked is jó, mert aki ilyet csinál, az neked se feleljen már meg. Neked azt kell megtalálni, aki normálisan áll hozzád. A többi annyit sem ér, hogy gondolj rá.
28F
"Pedig szinte senki sem gondol bele abba, hogy hány közönyös, durván önbizalomhiányos, nem normális nő van a világban, és mindig csak a férfiakra mondják, hogy változtasson módszert, fejlessze magát, de mi van, ha ő hiába fejlődik - vagy fejlődne -, ha a nők nem akarnak?"
Többségében nem a nők panaszkodnak ezen az oldalon, szóval a kérdés szempontjából most irreleváns, hány lelkisérült nő mászkál a nagyvilágban. Egyébként a nők előbb kérnek külső segítséget, pl. pszichológustól.
Kicsit mintha úgy állítanád be a dolgokat, mintha fejlődni valamiféle szükséges rossz lenne, ami szegény férfiakat sújtja és milyen mázlisták a nők, hogy ezt "megússzák". Ha fejlődsz, előbb-utóbb megtalálod azokat a nőket, akik szintén egészséges személyiséggel rendelkeznek.
25nek igaza van részben szerintem.
"Többségében nem a nők panaszkodnak ezen az oldalon, szóval a kérdés szempontjából most irreleváns, hány lelkisérült nő mászkál a nagyvilágban."
Az hogy panaszkodnak férfiak, az a következmény. Attól még ahogy leirta 25, lehetnek a világban olyan lelkisérült nők, akik miatt panaszkodnak a férfiak teljesen jogosan. Persze sokan vannak akiknél már gyülöletté alakul át a dolog. De sorra látni férfiaktól olyan kérdéseket amik kulturáltak, normálisak, nem tudják hogyan közeledjenek a nőkhöz. Ezekre is a válaszolók nagy része férfiatlan gyökérnek tartja őket, még nők is, lenézik, megvetik őket, azért, mert társkeresési problémákban szenvednek, ha szüz egy férfi, azt is annyival elrendezik odavágják, hogy nekik nem kell egy merev fadarab. azt ennyivel el van intézve.
Meg ha tanácsolnak, persze mindig a férfiben keresni hogy valamit tuti ő hibázott..
Ha viszont konkrét kérdés jön egy nővel kapcsolatban, nőről, információ szerzés végett, vagy felvilágosodás végett, akkor arra nők nem válaszolnak.
Én azt látom hogy sok esetben a nők nem tudják ezt a helyzetet tolerálni, ha a férfinak gondjai vannak, nem tudnak mit kezdeni a dologgal (gyengébbek kedvéért itt most nem azt értem hogy a nő tegye szét a lábát) Hanem hogy türelemmel segitőkészen, kedvesen, megértően viselkedne a személlyel emberként, és tolerálnák a hibákat. Ha ez meg lenne, akkor állna be változás az egészbe. De nem, mert sok nő, magával van eltelve, elfoglalva, nekik fontosabb saját maguk, ők hogy mint éreznek..
Ezek után ne csodálni hogy rengeteg férfi van hasonló problémában, amire meg azt mondják hogy panaszkodnak..
Hozzá kell szokni, hogy rajtad kívül senkit nem érdekelnek a problémáid. Nem azért, mert mások szemetek, hanem olyanok az emberek, hogy a saját nyomorukkal vannak elfoglalva.
Egyébként nem nagyon látok olyat, hogy valaki kulturált módon kiír egy társkeresési kérdést és leoltják. Akkor kapja az ember a savazást, ha elkezd gyerek módjára panaszkodni és kifogásokat keresni. Szüzességgel kapcsolatban sem az a válasz legtöbbször, hogy nekik nem kéne ilyen férfi, hanem a többség azt írja, hogy volt már szűz pasijuk és/vagy komoly kapcsolatnál nem zavarná őket.
Visszatérve az eredeti kérdésre, el kell kezdeni önmagáért élvezni az ismerkedést és nem kényszeresen csinálni. Ha lemész küzdősportedzésre, ott is mindenki elver a ringben az első pár hónapban. Ha megtanulod élvezni a fejlődést és minden egyes gyakorlásból értékes tapasztalatokat vonsz le, akkor idővel megállíthatatlan leszel. Az ismerkedés ugyanez, eleinte szopni fogsz kőkeményen, de ha kitartasz és beleteszed a munkát, meglesz az eredménye. És épp ezért fogod még jobban értékelni, mert tudod, milyen utat tettél meg a sikerig.
#28: A küzdősportos példa tökéletes!
Küzdősportnál bemész, van edző, van szabályrendszer és hasonlók. Fix minden. A csajozásnak köze nincs ehhez.
Csajozás terén, ha megkérdezed itt a legtöbb lányt, írnak pár sablonszöveget. Légy udvarias, légy kedves, légy határozott és akkor sikerülni fog.
Nos, ezt pár ismerősöm végigjátszotta. Semmi siker... Ellenben a környezetemben rengeteg bunkó, külsőre megnyerő vagy épp pénzes srác simán talál csajt. Én is rengeteg csajnál nagyobb sikert értem el egyszerű bunkósággal, mint érdeklődő kedvességgel.
Az alapvető probléma ilyen esetben, hogy a fejlődés tényleg rossz, mert rengeteg negatív viselkedésformából ered. És ha valakit egész életében úgy neveltek, hogy legyen egy szent, akkor az illetőnek ez óriási morális törés lesz.
Ráadásul a világ egyik legnagyobb bullshitje, hogyha valamiért keményen teszel, akkor az sikerül. Nem, nem feltétlenül fog. Rengeteg üzletember ment csődbe, rengeteg sportoló sérült le és rengeteg társkereső maradt hoppon.
Jó eséllyel sikerül, persze lehet, nem leszel világbajnok, de fejlődni biztosan fogsz. Van, amikor az eredeti célod nem sikerül és rájössz, hogy nem is arra vágytál igazából. Hány üzletember ment csődbe, aki összeszedte magát és pár év múlva még gazdagabb lett? Hány sportoló sérült le és jött rá, hogy edzőként sokkal szívesebben dolgozik és még jobban megállja a helyét?
Ismerkedésnél is van "szabályrendszer", bár az ismerkedést inkább művészethez lehetne hasonlítani, nem egy egzakt "tudomány". Most le leszek pontozva, de nekem a PUA dolgok sokat adtak a téren (nem a "mondj el kamu testbeszéddel és önmagadat megjátszva három betanult szöveget" típusú lehúzások, hanem azok, amelyek többek között gondolkodásra, önvizsgálatra és önismeretre is ösztönöznek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!