Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni a sorozatos visszautasítást férfiként?
Az a cél hogy komoly kapcsolatot, társat találjon a férfi. Ennek érdekében próbálkozik is lányoknál, nőknél. De sorozatosan az jön vissza hogy nem elég amit csinál, vagy nem elég jó. Egy idő után teljesen maga alá temeti az egész dolog, és elveszi a kedvet az egésztől, már a sokadik visszautasítástól, és nem csak azért mert a férfival gondok vannak, hanem azért is mert a lány mást keres, vagy épp ő nem akar semmit, el van, vagy van barátja.
Szokták azt mondani hogy az ember megedződik valamiben, minél többet csinálja annál jobban elviseli a fájdalmat. De Ennél a helyzetnél ez valahogy nem érvényes.. Valahogy mindig olyan mintha egyre távolabb vinné az egésztől, egyre nehezebb, és egyre inkább elveszi a kedvet az egész ismerkedéstől.
Pl ismerkedésben az is meg kerülhetetlen dolog, hogy belemenni részletekbe, ahol több idő el telik, a lány is először mond minden szépet, jót, úgy tűnik mintha komolyan gondolná, komolyan indul, elég hitelesnek tűnik minden, egy idő után ha a férfi lépne a témában, hogy még közelebb kerüljön, akkor van Női részről a hárítás, hogy nem tudja, vagy nem akar semmit, vagy ígérgeti a találkozót de végül nem lesz semmi. így az egész addig eljutott kapcsolat, beszélgetés semmit nem számított. Vagy számított?? Jelek nem ezt mutatják.
Szóval, mindig belemenve egy ilyen "élménybe" ahol végülis a lány azt mondja hogy nem, egyre inkább elveszi a férfi kedvét az egész ismerkedéstől, bizalmát a nőktől..
Hogy lehet ezt így kibírni?? Hogy lehet hogy az embert kicsit se viselje meg ez a dolog, és úgy fogja fel egy ilyen mélyreható beszélgetést, hogy az semmi nem volt?
"Ha nem kezdeményez a férfi, azt is csak annak látják hogy milyen töketlenek a férfiak"
Ha ők ezt ennek tudják be, az nem a te hibád ;) nyilván sokan lusták feladni a saját kényelmes álláspontjukat, még ha az elavult is... szóval csak azért mondják ezt, hogy el se kelljen gondolkodniuk rajta.
no vagyok.
ezt egy konyben olvastam, es szerintem erre is igaz:
jol valogasd meg, hogy kinel kezdemenyezel, aztan vallalj felmerheto kockazatokat.
Szerintem nincs igazad. Kb 10 evvel ezelott nagyon sok no ismerősöm -köztük en is- beleestunk ebbe, amit most te leirsz.
En kezdeményeztem pl es sok visszautasitast kaptam.
Volt, aki konkretan megmondta, hogy azert nem tetszem, mert nincs nagy mellem. Volt, aki azt mondta, h működő házasság mellett csak szexre keres, benne vagyok e?
Es evvel nagyon sok no ismerősöm találkozott pontosan igy, ahogy itt gyk-n a " panaszkodo" pasik írják.
Engem szerinted nem tettek háttérbe egy jobb no mellett? Volt olyan pasas aki inkabb a szolis mukormos cicababakhoz ment, Mont h velem szoba álljon. En tul egyszeru voltam neki.
Nem tudom miert gondolja it t sok ferfi, h ez egyenesen ellenük irányuló manőver es h a nok mindig igy válogattak, fikaztak.
Lehet, ti pont akkor voltatok 10 évesek vagy születettek, de volt olyan időszak, mikor a pasik válogattak ilyen övön aluli kriteriummal a nok kozott. Nem hiaba lett ennyi kitartott, kifent-kikent k.va.
Mert volt ido, mikor csak az ilyen típusú nőket vettek eszre a pasik.
Aki egyszerűbb volt, azt talonba raktak vagy lepattintottak h " tul egyszeru", " nem a zsanere", stb.
En most azt latom, h ez az az időszak, amikor a fagyi visszanyal. Azok a nok, akik ala betoltatok a lovat, h jok es szépek, akik miatt felrugtatok olyan kapcsolatot, ahol volt tisztelet es szeretet, most ezek vannak többségben es osztják a lapot, h ki meddig ugorhat.
Kicsúszott a kezetekbol az irányítás es ez nem tetszik nektek, mert nem gondoltatok, h eljön az ido, mikor a k..vas típusú nok átveszik az irányítást es ok feljebb dobják a mércét.
Háttérbe szorultak a normális nok, mert aki normalis annak van párja. Azt a not megbecsulte a párja, nem akarta a pillanatnyi tökéletes not, akivel villoghat a kollégák, barátok elott. Felszínre jöttek azok, akikkel csak villogni lehet. A vicc az, hogy most epp ez a problematok is, h ezeknek a nőknek ugyanígy a sajat kaliberuk kell es nem az egyszerűbb.
Ha minden igy mukodik, ahogy regen, ez kb meg egy jo 10 évig igy lesz, majd talan ezután egyenlően lesznek a z arányok es mindenki meg fogja találni a párját. Hacsak addig nem megy el a kedve a feleknek ettol..
#Aglaiophoné: Azért, mert amit írsz, egy óriási bullshit.
Oké, próbálkoztál pár tényleg jó srácnál, akik válogathattak. Visszautasítottak. De hahó! Az itt panaszkodó srácok sorban próbálkoznak rengeteg csajnál! És a szép-ronda egyaránt visszautasítja őket.
A felszínes szöveged meg egy hatalmas vicc. Ha szebb nők miatt ért sikertelenség, akkor bizony, más téren sem tudsz sokat nyújtani.
Azért, mert amit írsz, egy óriási bullshit.
Oké, próbálkoztál pár tényleg jó srácnál, akik válogathattak. Visszautasítottak. De hahó! Az itt panaszkodó srácok sorban próbálkoznak rengeteg csajnál! És a szép-ronda egyaránt visszautasítja őket.
A felszínes szöveged meg egy hatalmas vicc. Ha szebb nők miatt ért sikertelenség, akkor bizony, más téren sem tudsz sokat nyújtani.
Na egy ilyenre vártam.... Magatokat igazoljátok, van egy bizonyos kör ami pár főből áll és egymásnak dobáljátok a labdát, hogy melyikőtök nagyobb balek és melyikőtök tud olyan sztorit mesélni, amiben a nő megalázta lehúzta, stb... csak nem veszitek észre és baromira nem esik le a tantusz, amit evvel írni akartam ...folytatódik mindig az önigazolás vég nélkül, ezért az egészből 1 szent mondatot emelnék ki.. Ha te/ti ezen az elven gondolkodtok, amit itt leírtál nekem most, akkor ez rátok is igaz ugyanígy.
Akkor ... fordítsuk meg ezt a mai sirámokra építve:
Ha szebb férfiak miatt ért sikertelenség, akkor bizony, más téren sem tudsz sokat nyújtani...!
És pont.
#Aglaiophoné:
Magunkat igazoljuk? Maximum rólam beszélhetsz jelen esetben, nem másokról. Engem pedig az élet igazol. Labdát sem dobálok és balek sem vagyok. Egy nő sem húzott még le és alázott meg. :D
Ha ilyen az emberismereted és ilyenek az előítéleteid, teljesen megértem, hogy a kiszemelt srácok a cicababákat választották. Ők legalább tudtak valamit nyújtani, ellenben veled.
A fordított dolog meg vicc. A logikád alapján, ha én megtudom nyalni a könyököm, akkor te is megtudod?
Engem semmiféle sikertelenség nem ér más férfiak miatt. Te panaszkodtál itt, hogy nem jöttek össze a kiszemeltek, nem én. :)
:)
Erről beszéltem, nem esik le. Totál nem. Teljesen más malomban őrlünk.
..kár beléd a szó. Könyveld el ahogy akarod az egészet. Legalább lesz egy jó napod, hogy van/volt egy sikerélményed.
Tény, más malomban. Ha nem tudod kifejezni magad, attól nem mással van a probléma. :)
Mi essen le? Hogy bebizonyítottad, hogy mennyire rossz emberismerő vagy? Leesett.
Átrakhatom jövő hónapra ezt sikerélménynek? :/ Ma már megvolt más téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!