Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miért olyan fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért olyan fontos, hogy visszautasításnál indokoljon a nő, vagy hogy hazudik-e, hogy van barátja? Nem mindegy, ha egyszer nemet mondott?

Figyelt kérdés
2016. dec. 14. 21:16
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Nálam nem kezdeményezett még soha senki. Miért? Ki tudja. Meg fogom valaha tudni? Menjek oda random pasikhoz, "szia, látom, nem érdekellek, elmondanád, miért?""

Ha érdekel, persze. Ha nem érdekel, akkor ne. Ennyi :D

2016. dec. 15. 10:26
 32/33 anonim ***** válasza:
Gyerekek teljesen fölösleges várni a csajoktól bármi indoklást!!!Ha kellesz neki akkor szexel veled éjjel nappal, leszop meg minden,de ha nem kellesz akkor nem kellesz
2016. dec. 15. 11:20
 33/33 anonim ***** válasza:
Amit 24-es írt az teljesen igaz. Továbbá ki nem állhatom ha hülyének vagyok nézve. Volt egy randim egyszer egy lánnyal és úgy alakult, hogy full másnapos voltam amikor találkoztunk. Nem csodálkozom azon, hogy lerázott mert én is ezt tettem volna de miért olyan szöveggel teszi, hogy "pont most vált komollyá egy sráccal". Kedden találkoztunk szerdán meg hopp komollyá vált?! El tudom fogadni a nemet , nem tudom az itt lévő nők/lányok milyen férfiakkal találkozik de én baromira nem tapasztalom ezt a környezetemben senkinél, hogy nyaggatná hetekig a nőt ha az visszautasítja.
2016. dec. 15. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!