Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miért olyan fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért olyan fontos, hogy visszautasításnál indokoljon a nő, vagy hogy hazudik-e, hogy van barátja? Nem mindegy, ha egyszer nemet mondott?

Figyelt kérdés
2016. dec. 14. 21:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
Annyira nem fontos, de segíthet az indokkal, mert akkor esetleg lehet változtatni. Mint egy állásinterjú. Ha megmondják, mi volt a baj, akkor tudok változtatni.
2016. dec. 14. 21:29
 12/33 anonim ***** válasza:
72%

Nyilvan azert,mert nem jottok be a nonek. Mit kell ezen magyarazni?

Nem a nok hisztisek, amikor mi vagyunk leqrvzva mert elutasitunk titeket

2016. dec. 14. 21:31
 13/33 anonim ***** válasza:
Ez igaz
2016. dec. 14. 21:32
 14/33 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nem fontos, de iztos van, akinek az. Ha valaki csak elutasít és onnantól nem vesz tudomást a létezésedről, az könnyen bunkónak/beképzeltnek tűnhet.
2016. dec. 14. 21:43
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg kedves marad,nem utasit el,azt hiszed,van esely es nem erted a nemet, mert kedves
2016. dec. 14. 21:46
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem, mert változni nem fogok. Ha valakinek nem tetszik a hajszínem, vagy hogy elvont dolgokról beszélek, akkor egy ember miatt változzak meg? Ő meg fogja találni, aki hozzáillik, én meg azt, aki hozzám.

Ha mindig változnék, mert nem tetszem a szembejövőnek, elvesznék ÉN.

2016. dec. 14. 21:56
 17/33 anonim ***** válasza:
58%

Nem indokolni fontos, csak legalább mondja meg egyértelműen, hogy no way, ne az legyen, hogy rákérdezek a következő randira, és akkor jön a "majd meglátjuk", meg a "bocsi, most nem érek rá, de majd megbeszéljük", vagy csak simán felszívódik.

Nem tudom, miért nincs az emberekben ennyi gerinc sem.

2016. dec. 14. 21:57
 18/33 anonim ***** válasza:
94%

"Végül is mindegy de a szó amit keresel a tisztesség és a becsület !"

Már bocsánat, de semmilyen magyarázattal nem tartozik indokolni és semmi köze ennek a tisztességnek.

Nem akar veled járni. Pont.

2016. dec. 14. 22:03
 19/33 anonim ***** válasza:
56%
Azért más érzés, hogy azért mert van barátja vagy én vagyok ronda.
2016. dec. 14. 22:43
 20/33 anonim ***** válasza:
52%
Érdekes az itteniek mentalitása, valószínűleg nők pontozzák felfelé azokat a válaszokat, amelyek arról szólnak, hogy a nőknek nem kell indokolniuk semmit. Kedves női hölgyek! Mivel a nőknek rendszerint nem kell odamenniük senkinek, a nők rendszerint nem róbálkoznak, így nem is tudják, mit jelent az, ha valaki kezdeményez, elmondja az érzéseit, aztán utána hazugságot kap, netán megalázó, pofátlan megjegyzéseket. Néha tényleg nem ártana, ha a nők is átruccannának a fhasz másik oldalára, és szembesülnének mindennel. A férfiaktól elvárjátok a tisztességet, határozottságot, bátorságot, őszinteséget, a kezdeményezést, a türelmet stb., szerintem ezek után a normálisan közeledő embert ti is megtisztelhetnétek azzal, hogy normálisan utasítjátok el. Nem kötelező, de egy normális embernek jólesik, ha legalább ennyire becsülik. Ez sem kellemes természetesen, de legalább nem akarjátok hülyének nézni az illetőt. Gondolom, nektek sem esik jól, ha valaki olyat mond nektek, amiről tudjátok, hogy az illető hülyének tart titeket, de ti nem veszitek be a hazugságát. Másrészt: ha ti hazudtok, milyen jogon várjátok el a másik embertől az őszinteséget? Akkor ezen az alapon bármelyik férfi is nyugodtan hazudhat nektek bármiről, ne sértődjetek meg, ha kiderül, hogy hazudott. Hiszen ha egyik helyzetben szabad hazudni, akkor a másik helyzetben is legyen szabad.
2016. dec. 14. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!