Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire fontos nállatok az arc egy pasinál?

Figyelt kérdés
Teljes képzavarba szenvedek,mert itt irnak ki kérdéseket,amibe leirja a pasi hogy milyen csodálatos belső világa van és hogy mennyire normális,milyen emberi értékeket tart fontosnak,hogyan szokott ismerkedni,mit csinált az életébe,mik a szokásai,tulajdonságai,stb. Erre szinte minden kommentelő hölgy azt irta kapásból hogy adna neki esélyt,ilyenre vágyott mindig stb..De mégis hogyan mondanak ilyet amikor még nem is látták az arcát? Nekem van ilyen lelki világú ismerösöm,de v miért magányos és nincs sikere a nőknél. Arcilag átlagos kinézetü. Tehát olyan ember aki elvegyül a tömegbe. De sok lány irta azt is már itt,ha nincs v mi rendeleneség az arc területen akkor minden pasi találhat magának valakit. Ezt nem értem hogy akkor aki arcilag is rendben és belsőleg is akkor miért nem talál magának senkit? Sokan irnak nekem priviben hogy segitsek nekik megfejteni hogy mi lehet a baj velük. Sajnos erre én sem tudom a választ. Mivel amúgy én is voltam ilyen helyzetben már.
2016. dec. 13. 22:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet erre pontos meghatározást adni, hogy kinek milyen arc tetszik.

Igen, fontos az arc, mivel azt nézed és látod, ha beszélsz valakivel.

Nem hiába van a test legtetején.

2016. dec. 13. 22:28
 2/13 anonim ***** válasza:
19%
Ne legyen gyerekképű és vékony egy pasi.
2016. dec. 13. 22:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Hiába lett lepontozva, sajnos az utolsó válaszolónak igaza van. Aki húsz év felett is 15 évesnek néz ki arc alapján, nem sok esélye van a nőknél. Az arcszőrzet segíthet kicsit, de nem eleget.
2016. dec. 13. 22:50
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon is fontos az arc, természetesen. Azonban, hogy mi számít kellemes látványnak, az elég szubjektív. Egy remek személyiséggel amúgy lehet ellensúlyozni az átlagosnak vélt kinézetet, de először a külső fogja meg az embert. Nekem volt olyan barátom, aki elsőre nem tetszett (kellemesen átlagos kinézete volt, csak nem a zsánerem), sokáig nem is alakult ki kapcsolat (tehát nem adtam meg az "esélyt" először) - de annyira vonzó személyiség volt, hogy nem tudtam nem beleszeretni.

Hogy miért nem jön össze egyeseknek soha? Én önbizalomhiányra tippelnék, az ugyanis iszonyúan meglátszik, és nem vonzó, gyengének, labilisnak tűnik tőle az ember. Esetleg azért sikertelenek a nőknél, mert mindig rossz helyen kopogtatnak, rosszul ítélik meg a választottjukat. Észrevettem, hogy sok olyan ember van, aki mindig egy bizonyos típus után "kajtat" - de ha egyszer azzal a típussal nem kompatibilis, akkor hiába próbálkozik, hatalmas szerencse kell hozzá, hogy össze is jöjjön a dolog. Vagy egyszerűen csak balszerencsések - ez ellen nem lehet mit tenni.

2016. dec. 13. 23:01
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Biztos menő dolog manapság azt mondani, hogy nem fontos a külső, de őszinte leszek, nekem fontos az arc (és a test is). Szeretem a hosszúkás, "érett", férfias arcot, a hegyes orrot. A borosta bejön, de annál nagyobb arcszőrzet már nem. Ami nekem nagyon nem tetszik az a seggáll, bár tudom, hogy azt csak plasztikával lehet kijavítani. Ezen kívül legyen vonzó a mosolya, ne legyen retkes vagy hiányos a fogsora. Hiába van kellemes személyisége egy pasinak, ha külsőleg "nem fog meg", akkor nem alakul ki az az elsődleges vonzalom, ami kell a kapcsolat elindításához! Lehet lepontozni, de legalább őszinte vagyok és nem egy álszent, hitegetős pic$a. :)
2016. dec. 13. 23:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy én vagyok az egyedüli olyan lány, akinek a kölyökképű pasik jönnek be, szóval nem kell már megint bedepizni, mert rohadt unalmas!
2016. dec. 13. 23:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát, gondolom elég fontos, hogy legyen.
2016. dec. 14. 00:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Azért írják mert amikor valaki leír egy halom jó belsőtulajdonságot, s megemlít 2-3 külső tulajdonságot akkor automatikusan egy számára vonzó ember jelenik meg az emberek lelki szemei előtt. Ez nyilván mindenkinél más külsőt takar. De ha olvasol egy könyvet akkor is így működik, a szimpatikus szereplőket szimpatikus külsővel képzeled el.

Sőt jó belsőtulajdonságok sem kellenek hozzá, elég pár jelző. Ha azt írom, hogy: Vékony, hosszú fekete hajú frufrus, 30 év körüli nő vagyok. Kétlem, hogy bárkinek eszébe jutna egy Mónika show vámpírja kaliberű nő....

Kezdetben fontos a külső. Mindenki az alapján választja ki, hogy kivel érdemes ismerkedni és utána a belső tulajdonságok döntik el, hogy működni fog-e a dolog. Nagyon nagyon ritka, hogy a külső nem játszik szerepet.

2016. dec. 14. 03:56
 9/13 anonim ***** válasza:

eléggé

23/N

2016. dec. 14. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem csalódtam most sem. :)

Privibe már jön a riherongyozás, mert leírtam, hogy nem kell bedepizni.

Marha jó belsővel rendelkeznek egyes személyek, nem is értem miért vannak egyedül!

2016. dec. 14. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!