Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire fontos nállatok az arc egy pasinál?

Figyelt kérdés
Teljes képzavarba szenvedek,mert itt irnak ki kérdéseket,amibe leirja a pasi hogy milyen csodálatos belső világa van és hogy mennyire normális,milyen emberi értékeket tart fontosnak,hogyan szokott ismerkedni,mit csinált az életébe,mik a szokásai,tulajdonságai,stb. Erre szinte minden kommentelő hölgy azt irta kapásból hogy adna neki esélyt,ilyenre vágyott mindig stb..De mégis hogyan mondanak ilyet amikor még nem is látták az arcát? Nekem van ilyen lelki világú ismerösöm,de v miért magányos és nincs sikere a nőknél. Arcilag átlagos kinézetü. Tehát olyan ember aki elvegyül a tömegbe. De sok lány irta azt is már itt,ha nincs v mi rendeleneség az arc területen akkor minden pasi találhat magának valakit. Ezt nem értem hogy akkor aki arcilag is rendben és belsőleg is akkor miért nem talál magának senkit? Sokan irnak nekem priviben hogy segitsek nekik megfejteni hogy mi lehet a baj velük. Sajnos erre én sem tudom a választ. Mivel amúgy én is voltam ilyen helyzetben már.
2016. dec. 13. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is kaptam "egy rendes srác" nevű felhasználótól. Már ez első mondatából látszik, hogy csak ő tartja magát rendesnek...
2016. dec. 14. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire számít ilyen hozzáállással, pedig nem írtam sértőt a hozzászólásomban.
2016. dec. 14. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, én most pont megúsztam, de már gyanús volt.
2016. dec. 15. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!