Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos nektek, hogy egy hullámhosszon legyen a zenei ízlésetek?
Figyelt kérdés
Sok zenét hallgatok, és egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni ettől. Nálatok ez hogy van? Van, hogy zenei különbségek miatt inkább nem jönnél össze az illetővel?2016. nov. 18. 23:58
1/19 anonim válasza:
Nem igazan. En is sok zenet hallgatok, de altalaban ha egyedul vagyok vagy utcan fullhallgaton, a baratom se szokott nagyon zenet hallgatni, ha egyutt vagyunk.
3/19 anonim válasza:
Számomra alap. Meghalnék, ha valami idóta metált vagy felvágm az erem altert kéne hallgatnom. A zene közelebb húzza a lelkeket egymáshoz, de csak, ha kompatibilis a két ember ízlése. Ez is egy közös pont, egyik talál egy jó zenét, elküldi a másiknak, megbeszélik és utána csomószor a másik jut eszedbe arról a zenéről, mert ő mutatta meg és szereted. Ha nincs hasonló zenei ízlés, össze sem jövök a lánnyal. :)
4/19 anonim válasza:
Engem nem érdekel milyen zenét hallgat a partnerem. A barátom pl szereti az elektrot, meg a Mr bustát, én ezektől hülyét kapok. :D Inkább a klasszikusabb swing és jazz jön be, na meg a mainstream, de én ebből nem csinálok problémát. Jobban szeretek filmeket, sorozatokat nézni, mint zenét hallgatni, így talán egy kicsit fontosabb számomra, hogy ebben egyezzen az ízlésünk.
Viszont ismerek olyan hipster srácot, aki 27 évesen azokhoz vonzódik, akik ugyanazt a zenét hallgatják, mint ő. Neki ez az elsődleges szempont ismerkedésnél.
5/19 anonim válasza:
3! ezt lehet ilyen véresen komolyan venni? :o
6/19 anonim válasza:
Nekem nem lényeges, vagy teljesen mindegy, hogy milyen zenét hallgat.
7/19 anonim válasza:
Szerintem a zenei műfajok tökéletes másolatai a film műfajoknak, így nem értem azt, ha valaki csak ilyet vagy csak olyat hallgat. Nem unalmas?
8/19 Szergej55 válasza:
Ha az lenne, nehezen találnék akárkit, márpedig így sem könnyű dolog. :D
9/19 anonim válasza:
Nagyon, ha itthon vagyunk elég sokszor szól zene, ergo nem tudom mi lenne, ah egyikünk hülyét kapna a másik kedvencétől.
De nem volt ez tök egyforma, viszont sok újat hallottunk - az is jó.
10/19 anonim válasza:
semennyire, gyerekes dolog ez a zene alapján való párkeresés, a többség kinövi középiskola utánra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!