Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fontos nektek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos nektek, hogy egy hullámhosszon legyen a zenei ízlésetek?

Figyelt kérdés
Sok zenét hallgatok, és egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni ettől. Nálatok ez hogy van? Van, hogy zenei különbségek miatt inkább nem jönnél össze az illetővel?
2016. nov. 18. 23:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Talán egy kicsit. Jó alap lehet közös programoknál.
2016. nov. 19. 03:41
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
A kapcsolataimba, kicsit is számítana a zene, remete lennék. Nekem, minden zenét kínszenvedés hallgatni. A párom meg mindig is oda volt a zenéért, táncért. Ez, egyáltalán nem zavar be a kapcsolatba.
2016. nov. 19. 07:40
 13/19 icu75 ***** válasza:
61%

Nekem a zene mindig is fontos volt,persze nem ez az elsőrangú szempont párválasztásnál. Ugyanúgy szeretném a párom ha más lenne a zenei ízlése (amúgy más is hiába vagyunk mindketten rockzenerajongók)

40esek vagyunk még nem sikerült kinőni,járunk koncertekre,itthon leginkább elalvás előtt hallgatjuk.

2016. nov. 19. 08:11
 14/19 anonim ***** válasza:
42%
egyáltalán nem az, más alapján ítélem meg a pasikat
2016. nov. 19. 09:33
 15/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem nem számít. Alapvetően sok zenét szeretek, jelenleg a populárisabb rnb-t szeretem, de voltam már metal, alternatív, pop meg blues meg indie fan is. Eddig az összes párom tudott nekem olyat mutatni, ami új és szokatlan volt elsőre, de aztán megszerettem. Szerintem ilyenen vergődni nagyon gyerekes. Kivéve ha mondjuk az illető olyan dalszövegeket szeret, ami mondjuk nagyon gáz :D
2016. nov. 19. 09:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Annyiból számít, hogy azért egy kicsit mond valamit a zenei ízlés is az adott személyről. Ha pl. valaki sok zenét hallgat, vagy sokfélét, ott egy érdeklődő, nyitott ember képe elevenedhet fel elsőre...vagy egy kultúrsznobé is. Viszonyítás kérdése. Ez egy plusz dolog, az ízlés, amin el lehet indulni a saját kör, vagy kapcsolat kialakításánál, de a többi az emberek személyiségén és egymáshoz való hozzáállásán múlik úgy is.
2016. nov. 19. 09:55
 17/19 anonim ***** válasza:

#9! Teljesen igazad van! Illetve a zenében szerintem benne van az ember egy darabja, tükrözi a személyiségét!

De ha pl, van x zene amit szeretnek mind a ketten. X zene pedig teljesen eltér, attól nem biztos, hogy lapát. Ami nem egy világ, azt nem együtt kell hallgatni! :D

2016. nov. 19. 12:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem fontos. Utálok csöndben ücsörögni, ha meg utálnánk egymás kedvenceit, akkor mi szólna itthon főzés közben, miket énekelnénk együtt becsípve, mi ordítana a kocsiban, hogy mennénk együtt koncertekre, házibuliba, stb.

Nyilván nem mindenben egyezik az ízlésünk, van amit a párom szeret, engem meg kiborít, meg van amit én szeretek, ő meg utálja, ez tök oké, de nem tudnék úgy elképzelni kapcsolatot, hogy nem tudunk összeszedni legalább néhány közös favoritot.

2016. nov. 20. 11:17
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 én is így gondoltam valahogy.
2016. nov. 21. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!