Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos nektek, hogy egy hullámhosszon legyen a zenei ízlésetek?
Nekem a zene mindig is fontos volt,persze nem ez az elsőrangú szempont párválasztásnál. Ugyanúgy szeretném a párom ha más lenne a zenei ízlése (amúgy más is hiába vagyunk mindketten rockzenerajongók)
40esek vagyunk még nem sikerült kinőni,járunk koncertekre,itthon leginkább elalvás előtt hallgatjuk.
#9! Teljesen igazad van! Illetve a zenében szerintem benne van az ember egy darabja, tükrözi a személyiségét!
De ha pl, van x zene amit szeretnek mind a ketten. X zene pedig teljesen eltér, attól nem biztos, hogy lapát. Ami nem egy világ, azt nem együtt kell hallgatni! :D
Nekem fontos. Utálok csöndben ücsörögni, ha meg utálnánk egymás kedvenceit, akkor mi szólna itthon főzés közben, miket énekelnénk együtt becsípve, mi ordítana a kocsiban, hogy mennénk együtt koncertekre, házibuliba, stb.
Nyilván nem mindenben egyezik az ízlésünk, van amit a párom szeret, engem meg kiborít, meg van amit én szeretek, ő meg utálja, ez tök oké, de nem tudnék úgy elképzelni kapcsolatot, hogy nem tudunk összeszedni legalább néhány közös favoritot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!