Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem volt még barátnőm? 20F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még barátnőm? 20F

Figyelt kérdés

Normálisnak tartom magam, jó mondjuk nem vagyok annyira nagyon társasági ember, de azon kívül normális vagyok szerintem.

Pl. bulizni járni nem szoktam, mert nem az én világom, inkább filmet nézek.

Külsőmmel annyi van, hogy kigyúrva nem vagyok, de nem hiszem, hogy ez oly nagy gond lenne, hogy ha normális lányt keresek.

Arca meg vagy bejövök a lánynak vagy nem, mindenkinek más az izlése, szóval erről nem tudok mit írni.

Külsőt tekintve vagy tetszik a lány vagy nem tetszik, nincs ideálom, bármilyen lány megtud tetszeni.

Belsőre meg azért vannak már elvárásaim, pl. a cigi. Fekete színű tüdő az nem tetszik.

Najó, nem :D cigi az baj, de leszokóban van épp akkor okés, nem nézem a szervek színét:D

Na de fontos az, hogy kedves legyen és nagyon szeressen, hűséges legyen, lehessen vele bármiről beszélgetni, és meghallgasson.

Én ugyanezek a dolgok én részemről is meglennének, szóval ugyan azt várnám el mint amit adnék. Nagyon tudnék szeretni.

Meg szeretnék is már szeretni, meg törődni is, nagyon.

Nem tartom magam romantikusnak, de szerintem nagyon jó lehet összebújva lenni, s közben filmet nézni, beszélgetni, vagy semmit tenni, vagy elaludni.

Habár ha lenne barátnőm megnéznék vele romantikus filmeket, nem zárkóznák el előle.

Ismerkedni próbáltam neten és élőben is, de nem jött be még egyik sem.

Akivel ki is jövök jól, annak általában nem jövök be.

Akinek igen, azzal meg nem tudok beszélgetni mert nincs közös témánk.

2016. dec. 11. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban nagyon nehéz megfelelő társat találni, nem egy nőtől hallottam már magam is, hogy kevés a normális nő. Az egyik nagyvilági, ezért válogat, a másik mindentől és mindenkitől retteg, a harmadik a karrierjét építi, a negyediket frigidnek nevelték a szülei, az ötödik egyszerűen túl nagy igényeket támaszt stb. Kevés olyan ember van, aki közel lakik hozzád, tetszetek is egymásnak, el is tudjátok fogadni egymást, és össze is illetek. A másik dolog az, hogy valószínűleg nem vagy rámenős, pedig a nők is ezt értékelik, hiába tagadja némelyikük. Jó, vannak köztük olyanok, akik felszínesek, és a menő csávók után kajtatnak, de alapvetően szinte mindegyiknél fontos az, hogy határozott légy, jó legyen a szöveged, és persze jól nézz ki. Túl sok tippet én sem tudok mondani, mert nekem sincs túl nagy szerencsém, de próbálkozz tovább, hátha egyszer végre találsz egy normális csajt.
2016. dec. 11. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért mert egy kordbeli csajra legkevesebb 50 pasi jut.

Van miből válogatni.

2016. dec. 11. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Én kb ugyanez a pasi vagyok ahogy te is leírtad magad. Annyi különbséggel hogy én nagyon romantikus tudok lenni és nagyon szeretek bújni-puszilgatni.

Én azzal csesztem el, hogy túlságosan a karrierre gyúrtam ami minden időm leköti - ilyen ez a Mérnöki élet.

Én 4 évig társkeresőztem ,de nagyobb eredmény nem volt.

Aztán a való életben ismertem meg társkereső nélkül első barátnőm, én akkor már 24 éves voltam .

De csak 1 évig voltunk együtt mert félrelépett a csaj. Pedig én nagyon törődtem vele napi szinten .

Azóta már újabb 3 éve társkeresőzöm és a való életben is bevetem magam, de nem jutok tovább pár randinál... ne add fel, keress te is aktívan ! Van akinek később jön az első...de ha később is, de jönni fog ;)

27/F/Miskolc

2016. dec. 12. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Bújni, puszilgatni én is szeretnék nagyon, de pl. egy romantikus vacsorán nem igazán tudnám magam elképzelni :D

Milyen szakot végeztél el?

Én is mérnök leszek majd egyszer, remélhetőleg, néhány fél év múlva... :D

2016. dec. 12. 19:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!