Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öljem meg magam mert 25 évesen még nem volt párkapcsolatom, és semmi más sem?

Figyelt kérdés
Én szerettem volna, de nem jött össze. Eddig még azt egy fiúnál sem sikerült elérnem hogy járni akarjon velem. Márpedig a szex csak akkor jöhet szóba nálam, ha már valakivel járok, és felvállalt mindenki előtt.
2016. dec. 11. 18:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Ne legyél már dinka! :) Ez semmi, nem probléma. A problémák nem itt kezdődnek. Inkább foglald el magad valami produktív tevékenységgel, aztán majd eljön, ha itt az ideje. Tartsd tiszteletben a saját érési idődet!
2016. dec. 11. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
5%

Peteérési időszakot, vagy melyikre gondoltál!?

Hiszel még a mesékben, hogy egyszer eljön az igazi?!?!? :)😂😂😂

2016. dec. 11. 18:53
 13/15 anonim ***** válasza:
lol nem!
2016. dec. 11. 22:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát, ha küldesz egy képet, meg tudom mondani, hogy a külső lehet-e az oka, vagy nem :D 25/F
2016. dec. 11. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Dehogy öld meg magad :-D

Ott vannak ezek a párkereső oldalak, ha nincs a környéken pasi akkor találsz picit távolabbról. Vannak ott normálisak is.

2016. dec. 12. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!