Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire súlyos az, hogy 20 évesen nem vagyok teljes kapacitással azon, hogy párkapcsolatom legyen, de közben aggódok a jövőm miatt is? Mennyire vagyok közel az aszexualitáshoz? Az alábbi ismérvek tudatában ti mit tennétek a helyemben? Bővebben lent.
fú.. legközelebb ha ennyit írsz, nyomj pár entert, bekezdések nélkül kicsit olvashatatlan :D
nem hinném, hogy aszexuális vagy, ennek eldöntésére nem is kell ennyi rizsa. vannak szexuális vágyaid? szoktál maszturbálni? ha igen, akkor tuti nem vagy az.
az meg, hogy normális-e, hogy 20 évesen nem vagy rákattanva arra, hogy barátnőd legyen..persze, hogy az. még nagyon fiatal vagy, és nem találkoztál olyannal, aki eléggé megfogott volna. szerintem ne vetíts előre 10 évvel olyanokat, hogy majd csak 30on túl találkozol majd azzal, akivel megállapodsz, aki viszont fiatal lesz, és majd kiderül, nem is vagytok egymáshoz valók.. ne agyalj ennyi baromságon előre :D élvezd az életet, ne erőltess semmit. ha pedig megtetszik egy lány, kezdeményezz nála :) viszonylag kevés lány mer nyíltan kezdeményezni (a pasik meg sokszor nem veszik a finomabb jeleket) szóval ne hagyj ki egy alkalmat.
"mi lenne velem ha barátnőm van"
Az h semmi időd nem lenne magadra és ha egy sz@r kapcsod van akkor még ki is dobtál adott hónapokat/ éveket + pénzt az ablakon.
"Sok mindenről lekellene mondanom, tényleg sok mindenről." Na ezt jól látod.
Ettől nem lesz tekintélyed.
"sok a szingli anyuka, aki pótapára vadászik, "
Ja , de még mennyi.
" az idősebb nőkhöz valamiért szexuálisan erősebben vonzódok"
Akkor biztos nem v aszex.
"akkor majd megjelenik az életemben az "igazi" egy jóval fiatalabb lány személyében "
És ha "szerencséd" van majd szül a nyakadra egy gyereket és eltartatod.
1# Hogy őszinte legyek, nem is követtem, hogy mennyit írok csak írtam ami jött. :D
Legközelebb úgy lesz. :D
Annyira már nem, mint tinédzser koromban, de vannak még bőven. Szoktam igen, pedig tudnék alkalomra csajt, nem prostit, de nem igénylem. Lehet emiatt (is) gondoltam azt, hogy aszex vagyok.
Azért agyalok ezen annyit, mert aggasztó jövőkép és nagyon nem szeretném, hogy így történne. Tehetek ellene vagy nem.
Kezdeményezés: Észre veszem a jeleket, nagyon ki vagyok rájuk éleződve, volt már amit elszúrtam és megbántam már. Meg volt, amit tudatosan nem viszonoztam. Konkrét kezdeményezés is volt lány felől, az első lépéseket én tettem meg, de visszautasítottam a távolság miatt. Fiatalabb volt nálam egy kicsit, de az nem érdekelt. Nagyon rossz dolog kéthetente találkozni. Nem vagyok híve az egymás nyakán lógásnak sem, de ez tényleg annyira ritka, hogy nem működik hosszútávon. Néha a fejemben van, de nincs bátorságom újra feltűnni az életében és próbálkozni, mert én utasítottam el és nagyon rosszul esett neki. Már szép érett nő és biztos vagyok benne, hogy több benne a tartás is, ami persze nem egy hátrány, de ezért elküld engem melegebb éghajlatra az tuti. Okkal.
Akiket meg végleg a barátzónába tettem, mert nem tetszettek vagy más ok miatt, azoknál sem akarok próbálkozni. Marad az ismeretlen terep. Sok ezer egyedülálló nő van, csak meg kell találnom a hozzám valót. A hogyan a kérdéses. Bízzam a szerencsére és a sorsra? Nem akarom elkapkodni sem, de megjelenhetne már az életemben.
Jó érzés volt olvasni a válaszod, lelket öntöttél belém. :)
2# Teljes mértékben ugyanezt gondolom. Mintha csak magamat "hallanám". Reálisan látod a dolgokat, ez tetszik!
Mindkettőtöknek köszönöm a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!