Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg súlyos arc, fej fejlődési rendellenességgel rendelkező emberek soha nem fognak párt találni?

Figyelt kérdés
Most nem a Zámbó Árpi féle csúnyaságról beszélek, hanem aki tényleg torz arccal rendelkezik, ilyen fejlődési rendellenesség miatt. Ilyen emberek mindig egyedül fognak maradni?
2016. febr. 4. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemrég lakott a társasházunkban egy nagyon torz arcú hölgy a párjával. Két gyerekük is született.
2016. febr. 4. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Találhat, de szerintem valósínű, hogy az ilyenek szintén valami rendellenességgel élő párt találnak.
2016. febr. 4. 20:13
 3/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
Súlyos esetek nincsenek a közelemben, de a tv-ben elég sok példát mutogatnak, amikor nagyon torz embereknek is van rendes párjuk... szóval valószínűleg nem lehetetlen.
2016. febr. 4. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Átlagos emberek közül sem mind talál. És aki talál, azok is többnyire előbb vagy utóbb szét mennek. Gondolkozzál már!
2016. febr. 4. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell elvetni a pártalálás lehetőségét...:) Nekem csonka az egyik kezem (könyékig van meg, így születtem), mégis megvolt az első nagy tiniszerelem, hosszabb-rövidebb kapcsolataim is voltak.

A nagy szerelmet egy éve találtam meg, a párom imádja a "kis kezem" állandóan szeretgeti meg puszilgatja. Azt mondta, hogy ő jobban szereti azt a kezem, mint a másikat. :)

A másik dolog pedig, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy csak szintén testi hibával rendelkező társat találhat az, akinek ilyen problémája van! Nekem nem is volt olyan párom, akinek úgymond "baja" lett volna.

2016. febr. 4. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Fogadok, hogy a "dánkórosok"egy része, Veled ellentétben, le tudja írni, hogy Down-syndroma, de ha nem, akkor nem aláz meg azzal, hogy cs.szik utánanézni,és n nem is titulál Téged "vagy mi"-nek.
2016. febr. 4. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Dehogynem találhat, létezik a világon szeretet és elfogadás is hálisten. Ez felülírja a külsőségeket.
2016. febr. 4. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!