Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinte lányok, nők! Melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte lányok, nők! Melyik a fontosabb egy férfiben, a külseje vagy az anyagi helyzete?

Figyelt kérdés

Egy, az átlagosnál jobb megjelenésű, bkv-val közlekedő, a szüleivel lakó férfi lesz sikeresebb vagy egy átlagos külsejű BMW-s külön saját házban/lakásban élő?

írjatok majd kort is kérlek!

2016. dec. 11. 09:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
6%
Nőknek belső fontos nem külső! Inkább össze jönnek egy csóró ronda pasival, mint egy jóképű gazdag népszerű csávóval. The end.
2016. dec. 11. 10:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha csak ezt a két dolgot tudod felmutatni, akkor az eléggé soványka.

1. Minden embernek fontos a külső, mert kell, hogy tetsszen a másik fél. Most hogy kinek mi tetszik, az meg egyéni dolog.

2. Az anyagiak is fontosak, mert meg kell élni közösen is, tudni kell fizetni a rezsit az étkezést, ha gyereket akarnak, akkor a gyereket is el kell tudni tartani, ami nem filléres kiadást jelent. Ja, persze ha valaki segélyekből szándékozik fenntartani magát, az más kérdés, a szülőkre meg nem igazán érdemes alapozni, hogy majd ők eltartanak továbbra is, mert normális esetben előbb halnak meg, hiszen ők az idősebbek, és felnőttként már nem kapsz árvaságit. :-)

Tudod, mit? Maradjunk abban, hogy hozzám minden tekintetben illő partnert szeretnék, akivel hasonló az életstílusunk, a gondolkodásunk, a jövőbeli terveink, a problémákat hasonlóképp kezeljük, tudunk közös programokat szervezni, meg tudjuk oldani a közös kiadásainkat, nem keresek eltartót, egyedül is megélek a saját lakásomban, de én sem fogok egy felnőtt férfit eltartani.

2016. dec. 11. 10:46
 13/21 anonim ***** válasza:

Én 18 éves vagyok, de szerintem ha normális az ember és a személyisége megnyerő, akár átlagos külsővel is bármilyen nőt megkaphat, engem is sok lány szeret, pedig nem vagyok szerintem az a huh de helyes, de mondjuk sportos vagyok, mert kölyök korom óta karatézom, de szerintem akkor se a testem miatt szeretnek.. A személyiség a legfontosabb

18f

2016. dec. 11. 10:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Voltam gazdag jóképű és szegény átlagos pasival. Na erre köss csomót.
2016. dec. 11. 10:58
 15/21 A kérdező kommentje:
14-es, és melyikkel volt jobb?
2016. dec. 11. 11:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Attól függ melyik fázisban vagyunk éppen. Elsőre a külseje, mert azzal találkozom először. Nekem igenis kell, hogy tetszen, akivel járok, mert ha nem vonz, nem tudok vele lefeküdni sem, szex nélkül pedig nincs hosszú távú kapcsolat. Az, hogy nekem tetszik persze nem jelenti azt, hogy másnak is fog vagy hogy ő egy jó pasi mindenki szemében. Nekem legyen jó az a lényeg. Mostani párom pl pocakos, de annyira jóképű, hogy elég, ha rámnéz és olvadok, de mondták már rá mások, hogy szerintük ronda. Ez van. Az anyagai helyzet hosszú távú kapcsoaltban számomra fontos...és nem, nem olyan értelemben, amivel az itteni férfiak egy része állandóan sértegeti a másik nemet unodrító stílusban, nem az érdekel milyen kocsival jár, hanem az, hogy eltudja-e tartani magát. Nem tudok komolyan venni egy férfit, akit még mindig a szülei pénzelnek pl. és igen, fontos számomra az is, hogy külön éljen a szüleitől.nem kell saját lakás, de egy albérlet legalább. Nem kívánom, hogy felnőtt emberként a párom szülei nyomonkövessék az ismerkedési fázisunkat. Egy kapcsolat elején az is nehéz, hogy az új partnerhez alkalmazkodj, nem kellenek emellé egyből még a szülei is. Én is külön élek, úgy gondolom ez nem "aranyásás", hanem egy bizonyos kor fölött egy reális elképzelés. AZ autót, hogy van-e vagy nincs pont letojom. Nekem sincs, nem is hinném, hogy lesz rá pénzem a közeljövőben, a páromnak sincs, tökéletesen el vagyunk a tömegközlekedéssel. Ismerkedéskor sem érdekel van-e a másiknak autója. Volt olyan barátom, akiről egy év után derült ki, hogy egyébként van neki, mert előtte egyáltalán még csak szóba sem került a téma.

Nem vagyunk egyformák, nem kellene általánosítani és sértegetni más embereket ismeretlenül. Senki nem tehet arról, hogy férfinak vagy nőnek született, hogy a többi ember körülötte hogyan viselkedik, nem szabadna emiatt mindenkit elítélni, úgy kezdeni sértegetéseket, hogy "a nők, a férfiak". Vannak mindkét nem között undorító alakok, de nem mindenki az. Emberek vagyunk, önálló személyiséggel, véleménnyel és ízléssel. Legalább így karácsony közeledtével megpróbálhatnátok nem köpködni, hanem nyitott szemmel járni és a jót is keresni a másikban, esélyt adni, hogy megismerj másokat, mielőtt ítélkeznél fölötte vagy mások fölött pár rossz ember miatt.

26/N

2016. dec. 11. 11:32
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
A külső, hogy hol él az egy dolog, nyilván ennek is valamilyen szinten passzolnia kell, kell egy kémia. De a belső értékek fontosabbak, hogy most van-e jogsija vagy busszal jár....Jézusom...
2016. dec. 11. 11:37
 18/21 anonim ***** válasza:
A 16-os vagyok. Azt még kihagytam, hogy az egész, amit leírtam semmit sem ér, ha egy bunkó paraszt. Egy kapcsolatot két dolog tart fenn: a jó szex és a belső tulajdonságok.
2016. dec. 11. 11:40
 19/21 anonim ***** válasza:

#14es vagyok.

A.belső tulajdonságok fontosak :D szóval ez most olyan mintha azt kérnéd hogy a zöld és a barna szemű pasim közöl melyikkel volt jobb. Tudod mit? A kék szeművel!

2016. dec. 11. 12:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyibe kerül egy BMW, saját lakás talán - ezt azért nem mondanám olyan gazdagnak, akit az anyagi helyezete miatt lehetne választani.
2016. dec. 11. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!