Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte lányok, nők! Melyik a fontosabb egy férfiben, a külseje vagy az anyagi helyzete?
Egy, az átlagosnál jobb megjelenésű, bkv-val közlekedő, a szüleivel lakó férfi lesz sikeresebb vagy egy átlagos külsejű BMW-s külön saját házban/lakásban élő?
írjatok majd kort is kérlek!
egy átlagos külsejü, bkv-val közlekedő, akár albérletben lakó férfi.
Azért legyen benne ennyi önállóság, hogy nem a szülei nyakán ül már 20-on x évesen.
Részemről hiába gazdag, ha ocsmány a feje, lelke. És minden dugás inkább egy gyomorforgató rituálé, mint jóérzéssel eltöltő együttlét.
Jajj anyám, már megint egy gyakorlatilag megválaszolhatatlan kérdés, kisarkított választási lehetőségekkel. Mi értelme ennek? Ronda vagy, vagy nincs pénzed?
Próbálj meg egy önálló, igényes férfivé válni, aki egyedül is boldog, aztán majd jön A nő!
28N
6-os de most ez is olyan, hogy van olyan nő, aki ugyanígy erre megy. Én nem tudnék és nem is akarnék együtt lenni egy tőlem 30 évvel idősebb hapsival, csak azért mert sok pénze van.
Nyilván sokkal több mindenben jobb lehetőségeim lennének, könnyebb életem, stb.
De tényleg vannak még rajtam kivül olyan nők, akik nem a pénzt teszik első helyre a kapcsolatban.
Én nem cserélném le a párom egy gazdagabbra csak azért hogy egyszerűbb legyen. Tényleg lehet, hogy én vagyok túl régimódi, vagy romantikus vagy szimplán hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!