Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontosabb a pasinak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontosabb a pasinak a buli, mint én?

Figyelt kérdés

Elég rosszul esett a múltkor, hogy megbeszéltük, hogy találkozunk, de előtte mindket nap reggelig bulizott, és írta utána, hogy nincs energiája semmihez, Úgyhogy inkább lemondana a talit, ha nem haragszom meg érte...

Nem járunk, még csak randizunk, de ez akkor sem tetszett, mert pontosan tudja, hogy én csak ritkán vagyok fent Pesten, mivel nem ott lakom, de még olyankor is a haverok is az elsők...

Felejtős, igaz?

2016. aug. 14. 09:58
 1/8 Szergej55 ***** válasza:
79%
Szarik rád, így van.
2016. aug. 14. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Attól függ. Az én barátom már 30 éves, nem jár bulizni, és a munka miatt a kicsi szabadidejét mind rám fordítja. Ez okból nekem is rosszul esne, ha inkább bulizni járna..

Nem tudom, a kiszemelted hány éves, de a férfiak a húszas éveikben, főleg az elején igénylik, hogy kikapcsolódjanak. Nem tudom azt se milyen személyiség, reméljük csak a barátaival partizik, nem csajokat keresgél még. Nem feltétlen felejtős, ezt neked kell érezned, meg abból, hogy viselkedik veled.

2016. aug. 14. 10:01
 3/8 A kérdező kommentje:
22 éves. Nem csajozgat, mert szörnyen félénk, és le is koptat mindenkit. Velem nagyon sokat beszél egyébként, meg lajkolgat meg minden, de ez akkor is fura így.
2016. aug. 14. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Ó, akkor ne csodálkozz, hogy még bulizik. Talán még önmagát is keresi.

Azért ha gondolod finoman jelezd ezt neki, de semmiképp ne orr alá dörgölősen. Nem hiszem hogy ez tolakodó lenne, sőt, jelzed, hogy vele szeretnél lenni.

2016. aug. 14. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az első helyen állsz a fontossági listáján, ez biztos. Ha a veled való találkozásnál fontosabbak a bulik, nem pedig az, hogy minél többet együtt legyetek, akkor az nem túl jó előjel a következő időszak szempontjából. A helyedben elmondanám neki, hogy rosszul esik ez a hozzáállása, és ha nem változik a helyzet, szakítanék.
2016. aug. 14. 10:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem járunk, csak randi, írtam is.
2016. aug. 14. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:

A haverok pestiek, Pesten bulizik a srác?

Akkor én is megsértődnék. Ha helyben van, és bármikor tudunk találkozni, akkor bulizzon, mondja le a talit, hogy pihenjen... De ha csak korlátolt időnk van együtt, és nem sokszor lát, akkor biztos, hogy zokon venném.

Nem te vagy az első a fontossági listáján.

20/L

2016. aug. 14. 11:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Felháborító, hogy ismerkedési szakaszban nem te, a magasságos nagybetűs NŐ vagy az életének középpontjában.

Felejtős, igen, kíméld meg őt magadtól.

2016. aug. 14. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!