Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabb a buli, mint a szerelme?
100km-re lakunk egymástól a barátommal, így csak hétvégén lenne lehetőségünk találkozni... Tegnap előtt sírtam neki, hogy olyan nehéz így, annyira hiányzik..
Erre tegnap mondta, hogy ma megy bulizni..
Ennyire érzéketlen lenne, ennyire nem érdeklem??
Nem tudom hova tenni ezt a dolgot, nem tudom mit tegyek, annyira nehéz ez az egész:S Már 3 éjszaka sírtam.:(
Néha úgy érzem már csak én törődök inkább ezzel a kapcsolattal.
Nem egészen értem, hogy ahelyett megy bulizni, hogy veled találkozna, vagy úgyis csak holnap találkoztok és ma elmegy bulizni.
Ha csak holnap találkoztok, akkor miért ne menne ma el? Nem kívánhatod tőle, hogy otthon üljön és ő is sírjon, hogy nem vagytok együtt. (jobb lenne, ha te se sírnál, döntsd el, hogy jó ez a kapcsolat neked így vagy nem. Ha jó, akkor fogadd el, hogy csak hétvégén találkoztok. Ha nem jó, akkor fejezd be.)
Kérdés: Miért csak ő mehet hozzád, te miért nem mehetsz hozzá?
Még ha nem is együtt bulizni, de igazán elmehetnél hozzá akár holnap is, még ha nem is reggel 8-ra.
Minket is 100 km választ el a Kedvesemtől, és csak 2 hetente tudunk találkozni (mostanában legalábbis, mert nekem nagyon durva vizsgáim lesznek, meg szakdolgozatot írtam, meg minden iskolai kötelezettség most zúdult rám...), de ma este jön, és csak holnap megy haza. Jövőhéten meg majd én megyek hozzájuk. (Végre tudok menni én is! :))
Szóval nem értem a helyzeteteket... Ha nem is akar veled találkozni, és mindig csak kifogásol... Akkor lehet, hogy szakítanod kéne... :(
Hát, akkor nem értem... Mert ha azt mondaná, hogy hagy téged tanulni, még érteném... De akkor sem jelenti be, hogy "holnap bulizni megyek."
Lehet, hogy tényleg csak te törődsz a kapcsolattal... Magától szokott keresni téged? Vagy mindig csak a te kezdeményezéseidre válaszol, azokra is csak megkésve? ...
Szokott keresni, de én többet..
Azért nem tudom mit csináljak, mert ha együtt vagyunk tényleg minden annyira jó, érzem, hogy mennyire szeret. De így amikor nem vagyunk együtt nem érezteti, hogy szeret. Néha olyan jól esne így hétközben is 1-2 gesztus, legalább 1 sms, hogy "szeretlek".
Lehet nagyon lelkis vagyok... de olyan rossz ez így.:(
Vagy ha ma el is megy bulizni, holnap pedig már nincs kedve annyit utazgatni, akkor legalább mondaná, hogy találkozzunk mondjuk Bp-en este felé (pont félúton van:), akkor már úgyem tanulok. De ilyen eszébe se jut...
Nem tudom ki tud vonaton+buszon+BKV-n tanulni...
Utolsó: Tudom vagy megszoksz vagy elszöksz... De legalább te tudod, hogy a párod jó helyen van! :) Bár az se jó, hogy a munka miatt nincs idő a kapcsolatra...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!