Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori verés kihathat a későbbi párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval és elmesélte, hogy gyerek korában rendszeresen verte az anyja. Minden konfliktusnál kapta a verést és elmesélte, hogy volt amikor túllőtt a célon. Elgondolkodtam, hogy ez a tanult konfliktuskezelési módszerei vannak és ha netán össze is jönnék vele, akkor nála ez lenne a módi, hogy üt. De nem ítéli el az anyját, szerinte jól tette, hogy ütötte, verte, mert így lett belőle normális férfi. Kicsit tartok tőle, hogy számára is ez lenne a természetes.2016. dec. 10. 12:37
1/4 anonim válasza:
Hát engem az apám vert, aztán csak annyi lett, hogy úgy tanultam meg, hogy szeretet, figyelem = verés, verekedés, ezért mindig verekedtem... Mivel ezt szoktam meg, de aztán elmentem pszichológushoz és sok beszélgetés után már megváltoztam.
2/4 anonim válasza:
mindenre kihathat természetesen, de nem kell ilyen tudományosan hozzáállni.
engem is vert az anyám, és még soha nem ütöttem meg normálisan férfit (gyengébb pofon volt már életemben összesen vagy kétszer.)
3/4 anonim válasza:
Kihathat, valószínűleg nagyon sokaknál ki is hat.
4/4 anonim válasza:
Kihat de, hogy hogyan az már az egyéntöl függ. Lehet azt tanulta meg ebböl, hogy IGY NEM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!