Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem egy párkapcsolatra?
Az a helyzet, hogy 31 évesen még nem volt senkim. 18 évesen volt egy barátnőm akivel le is feküdtünk, de nem tartott tovább 2 hónapnál.
Megvan mindenem. Egy jól fizető állásom, barátaim, szerető család és saját lakás, autó.
Viszont egyszerűen nem tudok lányt személyesen leszólítani, gátlásos vagyok.
A volt barátnőm megcsalt azóta úgy érzem nem vagyok elég jó senkinek. Hiába voltak randijaim (netes társkeresőkről) mindegyik azt mondta csak barátként tudna elképzelni?
Mi tévő legyek?
Szerintem próbálkozz egy pszichológussal. Nekem nagyon komoly önbizalomhiányom volt, de akihez járok, rengeteget segít. Ha jót választasz, tényleg segít elindulni afelé, hogy merj közeledni :)
22/L
a fejedben kellene rendet tenni sztem.
önbizalom növelése ezerrel!
ember, ha ezek megvannak, a lehető legkönnyebb ismerkedni.
pláne ha módos vagy hozzá.
Készíthetnél egy számvetést, hogy 31 évesen hol tartasz, mindened megvan. Család, barátok, saját lakás, autó stb.
Oké, hiányzik a szerelem, de az addig nem jön, míg önbizalmad nincs.
kezdj sportolni, vagy járj többet társaságba, valamit találj ki, hogy magabiztos legyél.
Ha magabiztos vagy, le sem tudod vakarnia csajokat majd.
Lehet társat gátlásosan,félénken is ne aggódj!
Nem szeretem sose a képmutató,magabiztos,bunkó
durva agresszív férfiakat! ezekből nagyon sok van sajnos! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!