Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aspergeresen lehet esélyem párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nem diagnosztizáltak soha, de mindig is furának tartottak. Kiskoromban gyakran volt úgy hogy nem néztem az emberek szemébe, de igazi barátaim sem voltak sosem, de gúnyolódást meg beszólogatást kaptam, pedig én senkit nem bántottam meg sosem. De a párkapcsolataim sem sikerülnek a fiúkkal sem.2016. márc. 18. 10:04
1/7 anonim válasza:
Lehet. Hány éves vagy? Milyen kapcsolatra vágysz?
2/7 Költőnő? válasza:
Nekem is gondot okozott, okoz ma is a szemkontaktus és sokat gúnyolódtak velem. Nem vagyok aspergeres
3/7 anonim válasza:
Attól, hogy egy születési rendellenesség egyes tüneteiben magadra isnersz, még nem rendelkezel az adott kórképpel...
Nem aspergeres vagy, hanem visszahúzódó... Ameddig magadat nem fogadod el és idiótábbnál idiótább dolgokat találsz ki, pl, hogy adpergeres vagy, addig mit akarsz te párkapcsolatot?...
4/7 anonim válasza:
AZ, hogy fura vagy, az nem jelenti az, hogy aspergeres vagy. Ez inkább egy kifogásnak tűnik így, ami mögé el tudsz bújni.
Egyébként mindenkinek van esélye kapcsolatra, csak a rossz tulajdonságokkal ez nyilván csökken.
5/7 anonim válasza:
A felnőtt aspergeresek többségét nem diagnosztizálták.
A kérdésedre válaszolva: igen, simán lehet párkapcsolatod, több tucat olyan aspergerest ismerek, akiknek van kapcsolata, házasságban, családban élnek.
6/7 anonim válasza:
Az én páromnál diagnosztizálták az aspergert, és remekül megvagyunk.
7/7 anonim válasza:
Persze,vannak normális,toleráns férfiak is.Csak ahogy észrevettem,leginkább 20 felett,azalatt nem annyira elnézőek az ilyen jellegű mássággal szemben.Vagy csak én éltem akkor rossz helyen,kevés lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!