Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mik azok a külső adottságok, amik miatt azt mondjátok egy pasira, hogy nem tetszik?
Írjatok kérlek példákat. Akár mutathattok is linket híres személyekről, csak hogy értsem az okát.
Bármilyen külső tulajdonság, ami taszít, az érdekelne. Egy kisebb közvéleménykutatást szeretnék.
A kék szemű pasikban nem lehet megbízni. Szélhámosokkal meg nem akarok kezdeni.
De nekem a szakáll sem jön be, mert az akármennyire is ápolják, nekem mindíg büdösnek tűnik, meg zavaró is, ha nyal.
A kövérség is visszataszító, illetve a kigyúrt test is. Legyen átlagos. A felvágós, macsó beképzelt srácokkal hosszútávon nem lehet sokra menni.
Az ápolatlan, büdös, fogatlan pasikról meg nem kell mit mondani.
Én konkrétan nem tudnék olyan dolgot mondani, ami taszítana, vagy nem tetszene...
Úgy vagyok vele, hogy vagy tetszik vagy nem. Az első amit azonban megnézek az az arc és ha az nem jön be, akkor nézhet ki akárhogy... Számomra az a legfontosabb.
Mondhatják, hogy nem a külső a lényeg, hanem a belső... ez persze igaz is, de akkor is meg kell lennie egy külső vonzalomnak is.
Mi az isten bajotok van a kék szemmel? :DDD
Mi az ,hogy nem lehet bennünk megbízni? Anyátokba nem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!